1.Lig Manisaspor'da hedef ligde kalmak

Manisaspor'da hedef ligde kalmak

12.03.2015 - 17:00 | Son Güncellenme:

Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, "Şu anda tek hedefimiz ligde kalmaktır" dedi.

Manisasporda hedef ligde kalmak

PTT 1. Lig takımlarından Manisaspor Teknik Direktör Taner Taşkın, hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Taşkın, Tarık Almış Spor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında bu hafta deplasmanda oynayacakları Karşıyaka maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Karşıyaka maçına 3 puan parolasıyla hazırlandıklarını ifade eden Taşkın, kolay bir karşılaşma olmayacağını derbiye yakışan bir mücadele ve skor beklediklerini kaydetti.

Ligde varolmak için kendi evlerinde 6 deplasmanda ise 5 maç oynayacaklarına işaret eden Taşkın, şöyle konuştu: "Dışarıdaki 6 maçın hepsini kazanacağız diye bir şey yok. Ama puan ve puanlar almamız lazım. Karşıyaka maçıyla seriyi başlatmak istiyoruz. Karşıyaka maçlarının Manisa için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. İzmir'den 3 puanla dönmek istiyoruz. Rakibimizde Play-Off mücadelesi veriyor. Onlar içinde bıçak sırtı bir maç olacak. Düşme hattında 3 takımın çekişmesi var gibi görünse de puan cetvelinde 28 puana kadar olan takımlarda düşme sıkıntısı yaşıyor. Biran önce yukarıya tırmanmak istiyoruz. Karşıyaka maçına sadece derbi olarak bakmıyoruz. Sıradan maçlardan birinden puan veya puanlarla ayrılmamız gerekiyor."

Haberin Devamı

Toplantıda gazetecilerin sorularını da cevaplayan Taşkın, üst üste oynadıkları kupa ve lig maçlarının takımı olumsuz etkilediğini, sakat ve kart cezalısı olan oyunculardan dolayı ideal onbiri kurmakta sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi.

"Hedef ligde kalmak"

Manisaspor'un maç kaybettiği haftalarda rakiplerinin de maç kaybettiğine dikkati çeken Taşkın, şöyle devam etti: "Düşme barajının bu sezon çok yüksek olacağını düşünmüyorum. Üst taraftaki takımlarda maçlarını kaybediyor. İkinci yarı çok zor geçiyor. Çok iyi bir aile takımı olduk. Camia olarak birbirimize sarıldık. 4 puanlı aldığımız Manisaspor ile şimdiki Manisaspor arasında farklar var. Göreve geldiğimizde enerji kaybı çoktu. Şimdi personelimizden takıma herkesin çok fazla umudu var. Tabii ki bir maçla kurtulmadık. En az kayıpla maçlarımızı geçip Manisaspor'u ligde tutacağız. Devre arası yapılan transferlerin altında benim imzam var. Bütün sorumluluk bana aittir. Aldığım bütün oyunculara kefilim. 8 transfer yapmışız, bunların içinden 4 tanesi takıma katkı yapıyorsa başarılı iş yaptığımızın göstergesidir. 27 tane çok iyi bir oyuncu grubu var. Bu oyuncu grubu ligde kalma adına kendini ispat ederse önümüzdeki sezon çok daha iddialı bir Manisaspor olacak. Şu anda tek hedefimiz ligde kalmaktır."

Haberin Devamı

Bilet fiyatları

Manisaspor'un 16 Mart Pazartesi günü saat 19:00'da, deplasmanda Karşıyaka ile oynayacağı karşılaşmanın misafir tribün biletlerinin bugün Passolig 19 Mayıs Stadyumu gişelerinden satışa çıktığı bildirildi. Misafir takım tribün bilet fiyatının 10 lira olarak belirlendiği, taraftarların maç gününden önce biletlerini yükletmeleri İzmir Atatürk Stadyumu'nda sıkışıklığın yaşanmasına engel olacağı belirtildi.

Öte yandan, Karşıyaka maçı öncesinde 500 taraftara çekilişle Passolig Manisaspor kartı hediye edileceği kaydedildi.

Yazarlar