1.Lig Manisaspor'da Palaz gerilimi

Manisaspor'da Palaz gerilimi

28.09.2016 - 14:45 | Son Güncellenme:

TFF 1'inci Ligi takımı Manisaspor'un ligde ard arda kötü sonuçlar alması, Ziraat Türkiye Kupası'ndan da elenmesi, teknik direktörü Koray Palaz'la yönetimin arasında iplerin gerilmesine sebep oldu.

Manisasporda Palaz gerilimi

Bu sezon 2'nci haftada siyah beyazlı takımın başına getirilen Koray Palaz yönetiminde oynadığı 3 lig maçında 2 yenilgi 1 beraberlik alan siyah beyazlı ekip, kupada 3'üncü Lig ekibi Çorum Belediyespor'a elenirken 4 resmi karşılaşmada kalesinde 12 gol gördü. Manisaspor'un sergilediği kötü futbol, tartışılan kadro tercihleri ve takım içi huzursuzluk olduğu iddiaları ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Yönetimde Koray Palaz'ın geleceği tartışılırken, bu hafta deplasmanda oynanacak Bandırmaspor maçının kendisi için son şans olabileceği öne sürüldü. Özellikle iç sahada 3-0 yenilgiyle biten son Göztepe maçında yabancılardan sadece Eneramo'ya şans veren Koray Palaz'ın Gbakle, Babaki ve Konde'yi yedek soyundurması, Sangare'yi altyapıya göndermesi tepkilere yol açarken futbolcularla da ilişkisinin iyi olmadığı iddia edildi. Uzun yıllar İngiltere'de yaşayan Palaz'ın katı tutumundan bazı oyuncuların yakındığı, takım içinde ileteşim sorunu yaşandığı öne sürüldü.

Koray Palaz'a kalkan olan Başkan Abdullah Mergen'in ise yöneticilere, yeni bir takım kurmanın zorluğunu anlatıp, başarı için sabırlı davranılması gerektiğini söylediği öğrenildi. Öte yandan siyah beyazlı ekip, pazar günü deplasmanda oynayacağı Bandırmaspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı çalışmayla sürdürdü.

Yazarlar