1.Lig Manisasporlu futbolculardan tarihi protesto

Manisasporlu futbolculardan tarihi protesto

22.01.2018 - 10:02 | Son Güncellenme:

Çaykur Rizespor'a 3-0 mağlup olan Manisaspor'da futbolcular, maçtan sonra taraftarların isteğiyle formaları sahaya bıraktı.

Manisasporlu futbolculardan tarihi protesto

TFF 1. Lig'in 18. haftasında sahasında Çaykur Rizespor’a 3-0 mağlup olan Grandmedical Manisaspor’da maç sonrası futbolcuların protestosu vardı. Ekonomik sıkıntılar nedeniyle tarihinin en zor günlerini geçiren ve teknik direktör Fatih Tekke ile yollarını ayıran Manisa’da futbolcular bugüne kadar görülmemiş bir olaya imza attı.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı futbolcular kaybettikleri maçın ardından taraftarın isteği üzerine formalarını yere bırakarak Başkan Abdullah Mergen ve yönetimini protesto etti. Aylardır paralarını alamayan Manisaspor’lu futbolcular taraftar grubu ‘Tarzanlar’ın bu isteğini geri çevirmezken, öfke ve hüznü bir arada yaşadı.

TARZANLAR İSYAN ETTİ

Öte yandan Grandmedical Manisaspor-Çaykur Rizespor maçı sırasında siyah-beyazlı taraftarlar sık sık AbdullahMergen ve yönetimini istifaya davet etti. ‘Burası babanın çiftliği değil’ diyen Tarzanlar; ‘Ayağa kalkmayan Mergen’li olsun, Koskoca kulübü ne hale getirdiniz, Yeter Abdullah Mergen yeter, Abdullah Mergen Abdullah Mergen paralar nerede Abdullah Mergen?’ sloganları ile öfkelerini dile getirdiler.

Haberin Devamı

Manisasporlu futbolculardan tarihi protesto