Skorer Manisaspor'un Sezer resti

Manisaspor'un Sezer resti

18.12.2008 - 15:52 | Son Güncellenme:

.

Manisasporun Sezer resti

Bank Asya 1. Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Manisaspor'un 23 yaşındaki kaptanı Sezer Öztürk'ün Galatasaray'a gideceği haberlerini yalanlayan Başkan Kenan Yaralı, "Satılık futbolcumuz yok" dedi.

Bu tür haberlerin oyuncuların konsantrasyonunu bozup takım içi huzuru olumsuz yönde etkilediğini dile getiren Başkan Yaralı, "Biz Süper Lig'i hedefleyen bir ekibiz. Bu konumdaki bir takımın en önemli silahını satması mantıkla bağdaşmaz. Ara transferde kesinlikle futbolcu satma niyetinde değiliz. Tam tersine takviye yapmayı düşünüyoruz. Transferi ancak bu takım Süper Lig'e çıktıktan sonra gündeme alabiliriz" şeklinde konuştu.

Manisaspor'la 2 yıllık sözleşmesi bulunduğunu ve takımdan ayrılmayı düşünmediğini açıklayan Sezer Öztürk ise şunları söyledi: "Şu ana kadar hiçbir kulüpten teklif almadığım gibi, Manisa'dan ayrılmayı da aklımın ucuna getirmiyoruzm. Arkadaşlarımla birlikte şampiyonluğa odaklanmış durumdayız ve tek hedefimiz Süper Lig'e çıkmak."

Öte yandan pazartesi günü oynananacak Orduspor maçının hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlı ekip cumartesi günü yapılacak antrenmanının ardından kendi tesislerinde kampa girecek. Teknik direktör Levent Eriş, bu karşılaşmadan üç puanla ayrılıp ilk yarıyı zirvede bitirmek dışında bir şey düşünmediklerini dile getirdi.

Yazarlar