Fenerbahçe Markovic'i Klopp kaptı!

Markovic'i Klopp kaptı!

06.03.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Liverpool Menajeri Jurgen Klopp, Fenerbahçe’de kiralık oynayan Sırp yıldızı gelecek sezon kadrosunda görmek istediğini söyledi, “Yeni sezona beraber başlayacağımızı ve kendisini göstermesini söyleyeceğim” dedi.

Markovici Klopp kaptı

Fenerbahçe’de kiralık forma giyen ve bonservisi Liverpool’da olan Lazar Markovic için İngiltere’den ilk kez net açıklamalar geldi. Liverpool Menajeri Jurgen Klopp, Sırp futbolcuyu gelecek sezonun planlamasında düşündüğünü söyledi.

Haberin Devamı

İngiliz basınına konuşan Klopp, Markovic’in sakatlığı nedeniyle Liverpool tesislerinde bulunduğunu belirterek, “Bir sakatlık nedeniyle aramıza geldi. Ancak şu anda bizim oyuncumuz değil, öyle bir durum yok. Markovic halen Fenerbahçe’nin oyuncusu ve takımına geri dönecek” dedi.

Gelecek sezon için Sırp oyuncuyla konuşacaklarını aktaran tecrübeli antrenör, “Markovic’le bazı durumları konuşacağız. Kendisi de hazır buradayken gelecek sezon hakkında karşılıklı görüşmeler yapacağız” ifadelerini kullandı.

Markovic’i sezon başında takımda görmek istediğini net bir dille bildiren Liverpool menajeri, “Yeni sezona beraber başlayacağımızı ve kendisini göstermesini söyleyeceğim” diye konuştu.

Liverpool’lu futbolcular sürpriz biçimde tesislere gelen Lazar Markovic’e yakın ilgi gösterdi.