Fransa Ligue 1 Marsilya'dan Aykut Kocaman açıklaması!

Marsilya'dan Aykut Kocaman açıklaması!

16.12.2013 - 16:55 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra hiçbir takımın transfer teklifini kabul etmeyen Aykut Kocaman'ın son olarak Marsilya ile görüştüğü iddia edilmişti.

Marsilyadan Aykut Kocaman açıklaması

Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevini yaptığı 3 sezon içinde 1 şampiyonluk bir de Türkiye Kupası zaferi yaşayan Aykut Kocaman, geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale kadar yükselmişti.

Haberin Devamı

Avrupa'nın önemli takımlarını yenerek yarı finale kadar çıkan Kocaman, Fransız takımlarının gözdesi olmuştu. Transferler dönemlerinde ve oyun tarzında Fransa'da forma giymiş Afrikalı oyuncuları tercih eden Kocaman, bu ülkede oldukça tanınıyordu. Marsilya'da bu sezon alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Elie Baup görevinden alınmış yerine sportif direktör Jose Anigo getirilmişti.

Bu süre içinde Aykut kocaman'ın koltuğa en güçlü aday olduğu yazılmış, Fransız medyasında manşetlere çıkmıştı. Aykut Kocaman'ı yakından tanıdıklarını ve başarılı futbolcunu beğendiklerini belirten Marsilya yöneticileri, kendisi ile ilgilenmediklerini ifade ettiler. Bunun sebebinin ise eski sportif direktörleri yeni teknik direktörleri Jose Anigo ile sözleşme imzalama isteği olduğunu belirten yöneticiler, Aykut Kocaman ihtimallerini de bitirdi.

(Eurosport)