İngiltere Premier Lig Maskot Tim'in aşkı

Maskot Tim'in aşkı

01.01.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

İngiltere Premier Lig takımlarından Southampton'da kulüp gündemi saha dışına taştı. İngiliz kulübünün stadı St Mary's'te maskot olan Tim, bir maç öncesi tribünden bir genç kıza aşık oldu ve kulübün iletişim departmanıyla birlikte özel bir araştırmaya başladı.

Maskot Timin aşkı

Southampton'ın sosyal medya ekibi, maskotları için bu taraftarın kim olduğunu araştırmaya başladı. Twitter hesapları üzerinden özel bir video hazırlayarak Tim'in durumunu anlatan Southampton'ın iletişimcileri geçen haftaki Chelsea mücadelesinde istedikleri sonucu alamadı.
Kulübün efsane futbolcusu Matt Le Tissier de Tim Corn'a destek olarak twitter üzerinden "Bol şans Tim" diye yazdı.


Şeytan kötü başladı
Premier Lig'de 2015 yılının ilk maçı Stoke City ile Manchester United arasında oynandı. 20 hafta mücadelesinde Britannia Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1 berabere tamamlandı.
Henüz 2. dakikada Peter Crouch'un asistini değerlendiren Shawcross Manchester United filelerini havalandırdı. Skoru 1-0'a getiren ev sahibi, 26. dakikaya kadar dayanabildi. Kırmızı Şeytanlar'ın golcü yıldızı Radamel Falcao sahneye çıkarak skoru 1-1 yaptı. 69'da Crouch'un direkten dönen pozisyonu maçın kırılma anı olurken, her iki takım da sahadan beraberlikle ayrıldı.