Demir Grup Sivasspor Mecnun Otyakmaz'a 'bırakma' kampanyası

Mecnun Otyakmaz'a 'bırakma' kampanyası

03.05.2016 - 10:50 | Son Güncellenme:

Medicana Sivasspor'un 22 Mayıs'ta yapılacak kongresinde kulüp başkanlığı bırakacağını açıklayan Mecnun Otyakmaz'ın kararından vazgeçmesi için sosyal paylaşım sitelerinde kampanya başlatıldı.

Mecnun Otyakmaza bırakma kampanyası

Kulüp yönetimi, Aksihar Belediyespor müsabakasında kaleci Setkus'un son dakikada topu ayağından kaçırıp gol yemesi sonucu berabere biten maçın ardından yaşanan olumsuz tepkiler üzere olağanüstü genel kurul kararı aldı. Başkan Mecnun Otyakmaz ise görevini kongre ile birlikte bırakacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Mecnun Otyakmaz'ın bu açıklamasından sonra sosyal paylaşım sitelerinde başkanın görevine devam etmesi için başlatılan kampanyaya binlerce kişi imza attı. Taraftar sitelerinde de Otyakmaz'a destek mesajları yağdı. Başkanın kongrede yeniden aday olarak görevine devam etmesi yönündeki baskıların artarak devam ettiği gözlendi.

'DESTEKSİZ KALDIK'

Öte yandan yakında bir basın toplantısı düzenleyerek düşüncelerini kamuoyu ile paylaşacağını belirten Başkan Mecnun Otyakmaz Şunları söyledi:

"Yorulduk. Bunca mücadele verirken, şehrin önde gelen iş adamlarından da, kurum ve kuruluşlarından da yeterli desteği bulamadık. Bu yüzden kararımın arkasındayım. Başka insanlara da fırsat vermek gerekiyor. Ben de elimden gelen desteği veririm."

Yazarlar