Demir Grup Sivasspor Medicana Sivasspor güç artırdı

Medicana Sivasspor güç artırdı

02.12.2015 - 14:36 | Son Güncellenme:

Medicana Sivasspor, ligin 14'üncü haftasında deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Medicana Sivasspor güç artırdı

Teknik direktör Okan Buruk nezaretinde gerçekleşen antrenman açma-germe hareketleri ile başladı. Kırmızı-beyazlı futbolcular, daha sonra dayanıklılık ve güç artırmaya yönelik istasyon çalışması yaptı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana, dinlendirildiği belirtilen Michael Eneramo ile Djakaridja Kone katılmadı. Sakatlığı bulunan Yekta Kurtuluş ise takımdan ayrı salonda çalıştı.

Haberin Devamı

"DAHA GAZLA GOL ATACAĞIM"

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklama bulunan genç forvet oyuncusu Beykan Şimşek, Akhisar Belediyespor'un iyi bir istikrar yakaladığını belirtti. Karşılarında iyi bir takım olduğunu, kendilerinin de takım olarak iyi maçlar çıkarttıklarını vurgulayan Beykan, şöyle devam etti:

"Fakat istediğimiz sonuçları bir türlü alamadık. Geçen haftada kendi evimizde iyi oynadık fakat 2-2'lik bir skorla bitti. Bu hafta inşallah Akhisar Belediyespor'un iyi giden sürecini bitirip, iyi bir başlangıca imza atmak istiyoruz. İyi bir başlangıç olmasını istiyoruz. İnşallah bu hafta istediğimiz 3 puanı alacağız. Ligde son ilk yarı için 4 maç var. Şu 4 maçtan en iyi puanları alarak ilk yarıyı kapatmak istiyoruz."

Haberin Devamı

Beykan, geçtiğimiz hafta Medipol Başakşehir'e karşı attığı golün hatırlatılması üzerine şunları söyledi:

"Bu sene ligdeki ilk golüm oldu. Gerçekten çok çalışıyorum. İnşallah Sivasspor için hem de kendim için ligin sonuna kadar daha fazla gol atacağım ve daha fazla katkı sağlayacağım takıma. İnşallah hep beraber Sivasspor'u istediğimiz yere taşıyacağız."