Galatasaray Mehmet Demirkol: Galatasaray, Karius ile 14. falan olurdu

Mehmet Demirkol: Galatasaray, Karius ile 14. falan olurdu

21.01.2020 - 10:00 | Son Güncellenme:

Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın yediği golde eleştirilere hedef olan kaleci Karius'u Muslera ile kıyaslarken dikkat çeken yorumlarda bulundu.

Beşiktaş'ın Sivasspor'a 2-1 yenildiği maçta, siyah beyazlı takımın kalecisi Loris Karius yediği ilk golle tepki çekti. Mehmet Demirkol, Bein Sports Haber kanalında Loris Karius ve Galatasaray kalecisi Fernando Muslera hakkında çarpıcı yorumlarda bulundu.

Haberin Devamı

'KARİUS OLMASA DAHA İYİ'

"Beşiktaş'ın çok güçlü bir oyunu yok hatta güçlü bir oyunu da yok. Burada, 'Direnç noktası oluşturabilecek ne var?' diye bakacağız. Kolay gol buluyorsundur, zor gol yiyorsundur. Dün, Burak yok. Karius, olmasa daha iyi."

'KARİUS'U GALATASARAY KALESİNE KOY, 14. FALAN OLURLAR'
"Karius'u Beşiktaş'tan al, Galatasaray'ın kalesine koy; şu anda Galatasaray 13. - 14. falandı. Muslera sene başından beri 4-5 maç kurtardı, belki daha fazla. Karius'un kontratında sürekli oynar maddesi var herhalde. Bence var. Bazı kiralık anlaşmalarında sürekli oynama şartı konuyor, acaba öyle bir zorunluluk mu var? Çünkü açıklaması yok. Ayakları açılmıyor."

"BU 3 OYUNCUYLA SİZİ YENİYORLARSA..."

"Kim var dün Sivas'ın orta sahasında? Ziya, sol bek aslında. Fatih, stoper aslında, Beşiktaş'tan kiralık ve Hakan. Lütfen yanlış anlaşılmasın, çok takdir ediyorum. Eğer bu 3 oyuncuyla sizi yeniyorlarsa, Beşiktaş'ta kadro kalitesinden şikayet edilemez. Abdullah Avcı'nın, 'Daha ayağa, akıllıca oynamamız lazım.' sözlerine katılıyorum. Ama neden olmuyor hoca? Ben mi yapacağım onu?"

Haberin Devamı

"OĞUZHAN BEŞİKTAŞ AYARININ ÇOK ALTINDA"

"Oğuzhan, Beşiktaş ayarının çok altına düşmüş. Bunu Roco için söyleyebilirsin, Roco çabasıyla tutunabilir. Oğuzhan için vasat olma şansı yok. Oğuzhan'ın sürekli süper olması lazım, ondan beklenen o. Rıza Çalımbay büyük iş yapıyor. Böyle bir orta sahayla akıl almaz bir iş yapıyor. Ben Rıza hocanın değiştiğini düşünüyorum, şu anda ligin yıldızıdır."

"GALATASARAY FALCAO YOKMUŞ GİBİ OYNUYOR"

"Sanki Falcao sahada yokmuş gibi oynuyor Galatasaray. Tam %100 mü, emin değilim. Mesela iki tane şutu var, normal şartlarda mümkün değil onun kalecide kalması. Ama attığı gol, kaliteyi gösteriyor. Fizik olarak biraz daha hazırlanınca ve ikilileri bulmaya başladığın anda, işin şekli hemen değişiyor. Öndekini buldun, Emre Akbaba-Falcao. Ortadakini buldun, Lemina-Seri. İşi değiştiren bu."

"FATİH HOCA BEN ARDA'YI GETİRECEĞİM DİYOR"

"Fatih hoca, flaşta yaptığı açıklamada: 'Yönetimle karşı karşıya getirilmekten, ayrı fikirdeymişiz gibi görülmesinden hoşlanmıyorum.' dedi. Ama bariz şekilde ayrı fikirdeler. Ben Arda'yı getirmek istiyorum ve getireceğim.' diyor hoca."

Haberin Devamı

Mehmet Demirkol: Galatasaray, Karius ile 14. falan olurdu

Yazarlar