Mehmet Demirkol

Mehmet Demirkol

mdemirkol@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı


Kayseri’deki yüksek performansı sırasında Vahit Halilodziç’in Trabzonlu yetkililere “Bu ülkede böyle bir santrfor varmış meğer. Ve siz bana ondan bahsetmediniz” diye sitem ettiğini hatırlıyorum. Vahit Hoca’yı beğenmeyebilirsiniz ama topçudan anlamadığını da herhalde kimse iddia edemez. Bu açıdan bakıldığında Gökhan’ın çok parlak bir tarafı var.
Güveni yerinde olduğunda, şut çekmekten imtina etmediğinde beklenmedik işler yapan ve ne yapacağı tahmin edilemeyen bir santrfor olabildi. Ancak öte yandan futbolcudan anlamadığını iddia edemeyeceğimiz Ersun Yanal’ın da onu Ankara’da PAF statüsünde dahi düşünmediğini de biliyoruz.
Bu örneklerle iyi anlamda olduğu gibi, kötü anlamda da ne yapacağı belli olmayan bir santrfor Gökhan... Belli bir standardı yok. Tek bildiğimiz baskıyı hiç kaldırmadığı. Şimdi de dünyada Trabzon’dan daha fazla baskı yiyeceği az sayıdaki kulüpten birine gitti.
Tribün, yönetim ve teknik heyet ona nasıl güven verecek ve biz şimdi hangi Gökhan’ı seyredeceğiz. Hiç ama hiç tahmin edemiyorum.