Futbol Meireles Rusya'da sakatlandı

Meireles Rusya'da sakatlandı

12.10.2012 - 01:32 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'ye Rusya'dan kötü haber geldi. Sarı - lacivertlilerin Portekizli oyuncusu Raul Meireles maç öncesinde yapılan son antremanda sakatlanarak çalışmayı yarıda bıraktı

Meireles Rusyada sakatlandı

Portekiz Milli Takımı'nın hocası Paulo Bento'nun demecine göre Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusunun antrenmanda geçirdiği sakatlık sonucu yarınki Rusya maçında oynaması zora girdi.

Haberin Devamı

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamında F Grubu'nun iki favorisi Rusya ve Portekiz yarın Moskova'da karşı karşıya geliyor. Türk futbolseverlerin de yakından tanıdığı Fenerbahçeli futbolcu Raul Meireles maç öncesinde yapılan son antremanı sakatlanarak yarım bıraktı.

Portekiz Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Paulo Bento yaptığı açıklamada, "Meireles uyluğundan geçirdiği bir sakatlıkla antremanı yarım bıraktı. Sakatlığının ciddi olup olmadığını, yarınki maçta sahada olup olamayacağını henüz bilmiyoruz. Tetkiklerimizi tamamlayıp karar vermek için 24 saatimiz var." dedi.
Paulo Bento, oyuncunun sağlığını bir maç kazanmak uğruna riske etmeyeceklerini söyledi. Bunun yanısıra milli çalıştırıcı Ronaldo ve Pepe'nin sağlık durumlarının iyi olduğunu ve yarınki maçta oynamalarına engel teşkil edecek bir durum olmadığını ifade etti.

Yazarlar