Fenerbahçe Meireles'e ne gerek vardı

Meireles'e ne gerek vardı

13.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Milli Takım’ın Estonya maçında orta sahanın yükünü çeken M.Topal ve Emre’nin performansını F.Bahçeli taraftarlar, “Raul Meireles gelmeseydi, Emre kalsaydı” diye yorumladı

Meirelese ne gerek vardı

2008-2009 sezonunda transfer olduğu F.Bahçe’den bu yıl ayrılarak İspanyol devi Atletico Madrid’in yolunu tutan Emre Belözoğlu’nun Milli Takım’daki performansı, sarı-lacivertli taraftarları kahretti.

Haberin Devamı

AY-YILDIZLILAR’IN önceki akşam 2014 Dünya Kupası Eleme Grubu’nda oynadığı Estonya karşılaşmasında sahaya kaptan çıkan Emre, gösterdiği mücadele ve futboluyla maçın adamı seçildi. İlk yarının son dakikasında bir de gol atarak Milli Takımımız’ı 1-0 öne geçiren tecrübeli orta sahanın bu performansı ise F.Bahçeli taraftarları adeta kahretti.

BU yıl Valencia’dan transfer edilen Mehmet Topal ile birlikte, Estonya maçında orta sahada harikalar yaratan Emre Belözoğlu’nun bu performansını gören sarı-lacivertli taraftarlar, twitter’da ‘keşke Emre gitmeseydi’ yorumları yaptılar.

TRANSFER döneminin sonlarına yaklaşıldığı günlerde internette kampanya bile başlatıp orta sahanın ortasına bir oyuncu istediklerini yönetime aktarmaya çalışan F.Bahçeliler’in bu isteği karşılık bulmuş ve Chelsea’den Raul Meireles, yaklaşık 20 milyon Euro’luk maliyetiyle alınmıştı.

Haberin Devamı

ANCAK henüz Portekizli yıldızın sarı-lacivertli formayla göstereceği performansı izlememiş olan tarftarlar, Estonya maçında Emre ve Mehmet Topal’ın müthiş uyumunu görünce, eski kaptanlarından olan 32 yaşındaki orta sahayı şimdiden aramaya başladılar. Mehmet’in savunmacı özelliğinin verdiği güvenle

Estonya karşısında Milli Takım’ın hemen hemen tüm atakalarını bir maestro gibi yöneten Emre’nin bu oyunu, “Meireles’e bu kadar para verileceğine Emre kalsaydı. Mehmet Topal’la birlikte çok uyumlular” yorumlarını yapılmasına neden oldu.

MEHMET Topal da VATAN’a Avusturya ile oynadığı hazırlık maçı öncesinde Milli Takım kampında verdiği röportajda Emre Belözoğlu ile olan uyumlarındah bahsetmişti. Mehmet’in o röportajda söylediği “Emre abiyle beni kıyaslayanlar futboldan anlamıyor. Ben daha defansif oynuyorum o ise daha ileri dönük. Milli Takım’da da birlikte bu şekilde oynayarak birbirimizi tamamlıyoruz” sözleri F.Bahçeli taraftarların isyanını haklı çıkarır cinstendi.

Yazarlar