Galatasaray Melo'dan G.Saray taraftarını kıskandıracak sözler

Melo'dan G.Saray taraftarını kıskandıracak sözler

25.01.2013 - 23:19 | Son Güncellenme:

Almeria forması giydiği dönemde taraftarların oylarıyla takımın en iyi oyuncusu seçilen Melo, “Taraftarlar beni çok seviyordu. Orada bir tane bile kötü anım olmadı. İnsanlar mutlu ve neşeliydi. Almeira’nın kalbimde hep özel bir yeri olacak” dedi

Melodan G.Saray taraftarını kıskandıracak sözler

ONUR DİNÇER / SKORER ÖZEL

Galatasaray’ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo İspanyol basınına sarı kırmızılı taraftarları kıskandıracak açıklamalar yaptı. Real Mallorca ve Racing Santander’den sonra 2007-2008 sezonunda Almeria forması giyen Melo, “En iyi yıllarımı Almeira’da yaşadım” dedi.

Haberin Devamı

UDA Radio’ya konuşan Pitbull lakaplı oyuncu, “İspanya’daki en iyi zamanlarımı Almeira’da yaşadım. Bu kulüp bana kendimi kanıtlamam ve olgunlaştırmam için uygun bir ortam sundu. Ailemle birlikte orada son derece güzel günler geçirdik. İnsanlar mutlu ve neşeliydi. İklim benim ülkemdeki iklime benziyordu. Taraftarlar beni çok seviyordu. Bir tane bile kötü anım olmadı. Herşey pozitifti. Almeria'nın hep kalbimde özel bir yeri olacak. Sonsuza dek unutmayacağım. Umarım en kısa sürede 1. lige dönecekler” dedi.

Almeira Kulübü, Melo röportajına resmi sitesinde yer verdi:

Melodan G.Saray taraftarını kıskandıracak sözler