Futbol Merih Demiral kimdir, kaç yaşında?

Merih Demiral kimdir, kaç yaşında?

05.04.2019 - 09:55 | Son Güncellenme:

Kariyerine Fenerbahçe alt yapısında başlayan Merih Demiral, şu anda Sassuolo forması giyiyor. İtalya Seri A ekibi Sassuolo'da dün akşam oynanan Chievo maçında attığı iki golle yıldızlaşan Merih Demiral, Şenol Güneş tarafından da milli takıma davet edilmişti. Peki Merih Demiral kimdir?

Merih Demiral kimdir, kaç yaşında

Merih Demiral kariyerine Fenerbahçe alt yapısında başladıktan sonra Portekiz U19 ligi ekiplerinden Alcanenense'ye transfer oldu. Burada gösterdiği performans ile kariyer basamaklarını hızlı adımlarla çıkan genç futbolcu Sporting B ve Sporting CP takımlarında forma giydi 2018 yılında Alanyaspor tarafından kiralanan genç oyuncu daha sonra bonservisi ile birlikte transfer edildi.Ara transfer döneminde Sassuolo'ya kiralanan Merih Demiral bu takımda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 21 yaşındaki genç yetenek sezon sonunda 7 milyon Euro karşısında tamamen bu takımın formasını giyecek.

Haberin Devamı

Alman internet sitesi Transfermarkt verilerine göre Merih Demiral'ın güncel bonservis bedeli 5 milyon Euro olarak belirlendi. 21 yaşındaki 1,92'ik stoper Kocaeli'nde dünyaya geldi. Seri A'da Chievo karşısında attığı iki gol ile yıldızlaşan Merih Demiral Türk milli takımı için ter döküyor.