1.Lig Mersin garantiledi ama 3 puan istiyor

Mersin garantiledi ama 3 puan istiyor

24.04.2014 - 17:02 | Son Güncellenme:

Play-Off'u garantileyen Mersin İdmanyurdu, Şanlıurfaspor maçına da galibiyet parolası ile hazırlanıyor.

Mersin garantiledi ama 3 puan istiyor

Play-Off'u garantileyen Mersin İdmanyurdu, pazar günü evinde karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçına galibiyet parolası ile hazırlanıyor. Yönetim kurulu ise Play Off öncesi takımın ödemelerini sıfıra indirmek için çalışmalarını arttırdı.

Haberin Devamı

Teknik direktör Yılmaz Vural, ligin son iki haftasını galibiyetle kapatmak istediklerini yineledi. Kendi sahalarında Şarlıurfaspor, deplasmanda ise ligin son maçında Adanaspor ile karşılaşacaklarını belirten Vural, "Son 2 maça 6 puan önde ve 6 gol averajla giriyoruz. Amacımız; iki maçı kazanarak ligi 5'nci bitirmek. Ligi 5'inci bitirirsek, büyük ihtimalle gözüken rakibimiz Orduspor olacak. Ekibime güveniyorum" dedi.

YÖNETİM KOLLARI SIVADI

Mersin İdman Yurdu yönetimi, Play Off öncesi takımın ödemeleri için kolları sıvadı. Play Off maçları öncesi alacaklarını bekleyen futbolcular, kendilerine ödeme yapılmasını ve kalan maçlara rahat çıkmak istediklerini söyledi.

Takımın ödemelerin yapılması için 2 Mayıs'ta gece düzenlenmesi planlanırken Başkan Ali Kahramanlı Mersin İdman Yurdu'nun kentin takımı olduğunu ve bu konuda herkesin 'Elini taşın altına' koyması gerektiğini söyledi. Kahramanlı, "Elimizden geleni yapıyoruz. Ancak Play Off öncesi bazı sıkıntılarımız var. Bunları aşmamız lazım. Oyuncu ve teknik heyete ödeme yapmamız gerekiyor. Burada herkesin duyarlı olmasını istiyoruz. Maddi sıkıntının aşılması yönünde bir gece düzenlemeyi planlıyoruz. Bu konudaki hazırlıklarımız da sürüyor. Takımımızdan beklentimiz kalan iki maçını kazanıp, üstün moralle Play Off'a katılmasıdır. Bu konuda yönetim olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ancak, tüm Mersin'in de aynı duyarlık içinde olması gerekir" diye konuştu.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig ve PTT 1'inci Lig kulüplerinin müsabakalarını oynadıkları stadyumlarda elektronik kart ve elektronik bilet uygulamasına geçilmesi uygulamasına Mersin İdman Yurdu taraftarları da tepki gösterecek. Mersin İdman Yurdu'nun taraftar grubu Şeytanlar, pazar günü 17.00'de Mersin Stadyumu'nda oynanacak olan Şanlıurfaspor maçında stadyuma girmeyecekleri ifade ediliyor. Stadyum önüne gidecek olan Kırmızı Şeytanların toplu halde uygulamayı protesto ederek maça girmeyecekleri belirtildi.