BursaSpor Mestan: Bursaspor kendi yağıyla kavrulmalı

Mestan: Bursaspor kendi yağıyla kavrulmalı

27.05.2013 - 14:47 | Son Güncellenme:

Bursaspor Kulübü Başkan Adayı Mesut Mestan, "Modern ve gelişmiş dünyaya ayak uyduracak bir Bursaspor sistemi oluşturmaya çalışıyoruz. Bunu başaracak bilgi birikimimiz var" dedi.

Mestan: Bursaspor kendi yağıyla kavrulmalı

Bursaspor Kulübü Başkan Adayı Mesut Mestan, "Modern ve gelişmiş dünyaya ayak uyduracak bir Bursaspor sistemi oluşturmaya çalışıyoruz. Bunu başaracak bilgi birikimimiz var" dedi.

Haberin Devamı

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın'ı makamında ziyaret eden Mestan, burada yaptığı konuşmada, olağanüstü kongrenin 7 Haziran'da gerçekleştirileceğini hatırlattı. Daha önce yönetimde görev almasından dolayı başkanlığa talip olduğunu belirten Mestan, "Çıtayı koyduğumuz yerden tekrar devam edelim dedik. 10-11 yıldır bu işin içindeyiz. Seçilmeden önce gelelim dedik. Bursaspor, şehrin göz bebeği, partiler üstü bir yapı" ifadesini kullandı. Yalçın da Bursa'nın ve Bursaspor'un müthiş bir potansiyele sahip olduğunu dile getirdi. Kulübün, kentin marka değerine kattığı önemi çok iyi bildiğini anlatan Yalçın, "Her türlü desteğimiz Bursa için devam edecek. Seviyeli ve güzel bir yarış olsun istiyoruz. Bursaspor'un kazanması çok önemli" değerlendirmesinde bulundu. Daha sonra, CHP İl Başkanlığını ziyaret eden Mestan, partinin İl Başkan Yardımcısı Ramazan Doğan ile görüştü. Bursaspor'un şampiyon olduğu 2010 yılında kulüpte transfer komitesi başkanı ve asbaşkan olarak görev yaptığını anımsatan Mestan, Bursaspor'un sadece kentte yaşayanların değil, tüm ülkenin takımı olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig ile Avrupa'da daha iyi mücadele edebilmek için başkanlığa aday olduğuna dikkati çeken Mestan, şöyle konuştu: "Kendi gelirlerimizi kendimiz oluşturmamız lazım. Bursaspor kendi yağıyla kavrulmalı. İstanbul takımları bunu nasıl başarıyorsa Bursaspor da başarabilmeli. Birilerine muhtaç olmamalıyız. Bursaspor üst şemsiye olmalı ve biz o şemsiyenin hep altında kalmalıyız ki gelecek nesillere daha güzel ve büyük bir Bursaspor bırakabilelim. Bütün hedefimiz bu. Projelerimiz, çalışmalarımız var. Bunları yakında kamuoyuyla paylaşacağız. Modern ve gelişmiş dünyaya ayak uyduracak bir Bursaspor sistemi oluşturmaya çalışıyoruz. Bunu başaracak bilgi birikimimiz var." Mestan, başkanlık seçiminde Bursaspor'un menfaatlerinin önemli olduğunu ve bu göreve kim seçilirse destek vereceklerini sözlerine ekledi.