Demir Grup Sivasspor Mesut Bakkal: "Lig sonuna kadar bu yarış devam edecek'

Mesut Bakkal: "Lig sonuna kadar bu yarış devam edecek'

20.04.2016 - 17:53 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, lig sonuna kadar yarışın devam edeceğini ve hedefledikleri puanları almak için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini belirtti.

Mesut Bakkal:  Lig sonuna kadar bu yarış devam edecek

Bakkal, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde çok kritik bir dönemden geçtiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Beşiktaş karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Bakkal, "Beşiktaş maçındaki mağlubiyetimiz, arkasından rakiplerimizin kazanması, aradaki puan farkının açılmasına neden oldu. İçeride 3, deplasmanda 2 maçımız var. Çok şeyin değişeceğini düşünüyorum." dedi.

Deplasmanda iyi oynadıklarını ve pozisyon üretmekte zorlanmadıklarını vurgulayan Bakkal, şunları kaydetti:

"İyi hazırlanarak Medipol Başakşehir maçına çıkacağız. Lig sonuna kadar da bu yarış devam edecek. İnşallah maçların gidişi bizim istediğimiz şekilde olur. Bu karşılaşma, bundan sonra hedeflediğimiz maçlardaki sonuç için çok önemli. Kazanma adına oyuncularımın her şeyi yapacağına inanıyorum. Artık söylenecek fazla bir söz yok, sözün bittiği yerdeyiz. Kazanma arzusunu, coşkusunu oyuncularımın ortaya koyması gerekiyor, böyle yapacaklarına da inanıyorum."

Haberin Devamı

Medipol Başakşehir karşısında alınacak galibiyetin kalan maçlar için önemine değinen Bakkal, bu anlayışla sahaya çıkacaklarını dile getirdi.Bakkal, Beşiktaş maçında sakatlanarak ameliyat edilen Cicinho'nun yokluğunda onun yerine formayı giyecek futbolcuların da sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getireceğini inancının tam olduğunu aktardı. - Antrenman

Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde gerçekleştirilen idman, koşuyla başladı. Kondisyon çalışmasıyla devam eden antrenmanda sakatlığı nedeniyle Emre Öztürk takımdan ayrı koştu.