Teleset Mobilya Akhisarspor Mesut Bakkal: Maç vasatın üstüne çıkmadı...

Mesut Bakkal: Maç vasatın üstüne çıkmadı...

09.05.2015 - 16:35 | Son Güncellenme:

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, golsüz eşitlikle tamamlanan Akhisar Belediyespor maçına ilişkin, "Vasatın üstüne çıkmayan bir maç oldu" dedi.

Mesut Bakkal: Maç vasatın üstüne çıkmadı...

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor'u konuk eden Gençlerbirliği sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı. 8 sarı kartın çıktığı mücadelede iki takımdan birer oyuncu kırmızı kart gördü.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "İnanılmaz bir sıcak vardı, yürümek bile zor. İkinci devre biraz atak oynadık ama bence vasatın üstüne çıkmayan bir maç" dedi.

İki takımın da ligi garantilemiş olmasının tempoyu düşürdüğünü belirten Bakkal, "Bizim ön taraftaki üretkenliğimiz biraz daha azdı. Oyunculara ligin yorgunluğu çökmüş gibi. Benim kabul etmediğim bir tempo ama yapacak bir şey yok" diye konuştu. Rakibin 10 kişi kaldıktan sonra ikinci yarıda üretken oyuncuları sahaya sürdüğünü anlatan Bakkal, "Bence 11'e 11 olsaydı normal bir sonuç olurdu ama 40 dakika 10 kişi oynayan rakibi yenmemiz lazımdı. Kazanmamız gereken bir maçtı ama iki takım için de orta saha mücadelesinde geçen pozisyonu az bir maç oynadık" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Tosic'in sakatlığına ilişkin konuşan Bakkal, "Sakatlığının durumu belli değil bakacağız, MR çekilecek. Alt adalesinde bir çekme oluştu. Yapacak bir şey yok, olan oyuncularla devam edeceğiz" dedi.

Gençlerbirliği oyuncusu Uğur Çiftçi'nin 90+4. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalmasını değerlendiren Bakkal, "Bazı şeylerin önüne geçemiyorsunuz. Bu son dönemde bizim alışkanlığımız oldu ama o pozisyondan önce Bilal Kısa'nın ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesi gerekiyordu" dedi.