Beşiktaş Mesut Bakkal: Umut oynatılırsa Vedat Muriç gibi olur

Mesut Bakkal: Umut oynatılırsa Vedat Muriç gibi olur

10.12.2019 - 13:17 | Son Güncellenme:

Teknik direktör Mesut Bakkal, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'a Kasımpaşa maçında galibiyeti getiren golü atan Umut Nayir'in performansını değerlendiren Bakkal, "Umut Nayir oynarsa, Fenerbahçe’de Muriç’ten alınan performans kendisinden alınabilir" dedi.

Mesut Bakkal: Umut oynatılırsa Vedat Muriç gibi olur

Teknik direktör Mesut Bakkal, futbolun gündemini değerlendirdi. Ocak ayındaki transfer dönemi için çarpıcı ifadeler kullanan Bakkal, ”Ocak ayında takımlar transfer yapmasın. Şart mı? Borcum var, transfer yapamam diyebilmelisiniz. Asgari ücret alan personelin parasını vermeyip, dünyanın starını getirsen ne olur” diye konuştu.

Haberin Devamı

"Malatyaspor, Sivasspor'un istediği gibi oynadı ve kaybetti"

Süper Lig’de bu hafta bazı maçlar içimizi ısıttı. Sivasspor ve Trabzonspor’un maçları keyifliydi. Bu hafta Malatya ile Sivas arasındaki maçı heyecanla bekledim. Malatyaspor, bu kadar kazanmaya odaklı bir Sivasspor’a karşı açık oynadı. Tam da Sivasspor’un istediği gibi oynadılar. Sivasspor kendi bölgesinde iyi baskı yapıyor.

"Alanyaspor, atı alan Üsküdar'ı geçtikten sonra etkili oynadı"

Alanyaspor’un kadrosu iyi. Daha önce orada çalıştım. Yapılan transferleri de yakından biliyorum. Galatasaray maçında 35-40 dakika verimli oynamadılar. Açıldılar ama geç açıldılar. Oyunu, ikinci devredeki gibi forse etmeleri gerekiyordu. Alanyaspor çok pozisyona girdi. Fakat; atı alan Üsküdar’ı geçtikten sonra daha çok pozisyon ürettiler.

Haberin Devamı

"Fenerbahçe kazanmayı çok istedi"

Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçını çok istedi. Göztepe’nin çıkışı vardı. Bu hafta biraz daha tempo yüksekti. Sadık ile Serdar’ı bir arada görmek güzel. Vedat Muriç çok önemli bir oyuncu. Rodriguez de öyle. Kazanma arzusu önde gidiyor.

"Umut Nayir oynatılırsa Muriç performansı alınabilir"

Beşiktaş’ın aldığı galibiyet değerli. Eski öğrencim Umut Nayir’in performansı benim için sürpriz değil. Umut Nayir oynarsa, Fenerbahçe’de Muriç’ten alınan performans kendisinden alınabilir. Muriç’in Gençlerbirliği dönemindeki gibi Nayir.

"Ocak ayında transfer yapmayalım. Niye yapıyoruz?"

Ocak ayında transfer yapmayalım. Niye yapıyoruz? İçeride borcunuz var. Sadece futbolcu değil, masörü, doktoru, malzemecisi… Onların parasını ödemedikten sonra transfer yapsanız ne olacak? Teknik adamların ve yöneticilerin aynı paralelde gitmesi önemli. Destekliyorum. Parmakla gösterilecek kulüpler dışında çok sıkıntılar oluyor.

 
Yazarlar