Konyaspor Mesut Bakkal ve Hleb buzları eritti!

Mesut Bakkal ve Hleb buzları eritti!

08.04.2014 - 16:41 | Son Güncellenme:

Torku Konyaspor’un başarılı oyuncularından Hleb, teknik direktör Mesut Bakkal ile arasındaki buzları eritti.

Mesut Bakkal ve Hleb buzları eritti

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Konya’da oynanan Torku Konyaspor - Galatasaray maçının 86. dakikasında oyundan alınan Aliaksandr Hleb, teknik direktör Mesut Bakkal’a tepki göstermişti. Kendisini kucaklamak isteyen Mesut Bakkal’ı itmesi ile dikkat çeken Hleb, eleştirilerin hedefi olmuştu.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında kendi evinde oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdüren Torku Konyaspor’da, antrenman öncesi Mesut Bakkal birçok oyuncuyu yanına çağırarak görüştü. Aliaksandr Hleb ile de görüşen Bakkal, oyuncusuna sarılarak Galatasaray maçında yaşanan gerilimin ardından adeta buzları eritti. Bronşit olan Hleb, görüşmenin ardından bir süre takımdan ayrı çalıştıktan sonra tesislere geçerek çalışmasına devam etti.

Haberin Devamı

YAĞMUR ALTINDA ÇALIŞTILAR

Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta açılış maçında Cuma günü Beşiktaş ile karşılaşacak olan Torku Konyaspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Mesut Bakkal yönetimindeki antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Antrenmanda oyuncular gruplar halinde mücadeleye dayalı çalışma yaptı. Çalışma yağmur altında oynanan çift kale maç ve açma-germe hareketleri ile sona erdi. Yeşil-beyazlılar maç saatine kadar basına ve taraftara kapalı olarak hazırlıklarına devam edecek.