Skorer Metris günlükleri!

Metris günlükleri!

24.07.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Aziz Yıldırım sohbetlerde, sağlık uyarılarına rağmen, yoğun şekilde sigara ve çay içiyordu Başkan’a, trafik kazası nedeniyle içerde olan bir Beşiktaşlı çaycılık yapmaya başlamıştı Doktorların izinleri iptal edilmişti, ancak Yıldırım hastaneye gidince, izin başvurusu yağdı

Metris günlükleri

Şike soruşturması nedeniyle Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan, ancak yaşadığı rahatsızlık nedeniyle önceki gün Şişli Etfal Hastanesi’ne kaldırılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın yaşadıkları ortaya çıkmaya devam ediyor.
Cezaevi’nin revir bölümünde kalan Aziz Yıldırım’ın, diğer sanıklarla görüşmemesi için adeta tecrit edildiği, hava alma sırasında bile avluda kimsenin bulunmamasının sağlandığı öğrenildi.
Ancak Başkan’ın, özellikle çalışanlarla ve sağlık personeli ile yaptığı sohbetlerde, her türlü uyarıya karşın çok fazla sigara ve çay içtiği, hava şartları nedeniyle şekerinin yükselmesinde bunların etkin olduğu bildirildi.
Cezaevi yönetiminin kararıyla çalışan tüm sağlık personelinin yıllık izinleri de iptal edilmişti. Ancak Başkan Yıldırım’ın önceki gün hastaneye gitmesiyle cezaevinde alınan önlemler yüzünden gerilen havanın biraz daha yumuşadığı, doktorların da izin başvuruları için sıraya girdiği ifade edildi.
Aziz Yıldırım için görevlendirilen çaycının, Florya’da yaptığı içkili trafik kazasında iki kişinin ölümüne neden olduğu için Cezaevi’ne girdiği vurgulandı. Yıldırım’ın, Beşiktaşlı olan ve kader arkadaşı olarak gördüğü bu çaycıyı Fenerbahçeli yapmak için yoğun çaba sarfettiği, ziyarete gelenlerden sürekli sarı-lacivertli kulübün ürünlerinden istediği öğrenildi. Ancak Başkan’ın bu ısrarlarına rağmen çaycının Beşiktaş’ı bırakmadığı belirtildi.

Haberin Devamı

Uyarı iddiası
Taraf gazetesi, şike soruşturmasına yansıyan telefon kayıtlarında, Mehmet Ağar’ın, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’dan, Uğur Dündar’ı uyarmasını istediğinin yer aldığını iddia etti. Gazetede yer alan habere göre; Susurluk olayının kilit isimlerinden Ayhan Çarkın’ın, Dündar’ın hazırladığı Arena’ya çıkıp, kendisini suçlaması üzerine Başkan Yıldırım’ı arayan Mehmet Ağar, “Yemekteki ortak arkadaş var ya (Dündar’ı kastediyor) o biraz televizyonlarda böyle bir bizle ilgili, onu da ufak bir ikaz etsen iyi olur. Uzun boylu sarışın, mavi gözlü arkadaş, bizi dışında tutsa iyi olur o işten” diyor. Ancak bu haber üzerine açıklama yapan Uğur Dündar, Aziz Yıldırım’dan hiçbir telkin almadığını söyledi.