Beşiktaş Miami'de Beşiktaş sevgisi

Miami'de Beşiktaş sevgisi

26.02.2018 - 11:38 | Son Güncellenme:

Geçen seneki görkemli kutlamalara kaldırdıkları bir uçakla Miami’den destek veren Beşiktaşlılar, buradaki etkinliklerini genişletmeyi planlıyorlar.

Miamide Beşiktaş sevgisi

Geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla kapatarak Boğaz’da yaptığı kutlamalarla, tüm dünyada konuşulan Beşiktaş’ta, küresel çaptaki hedefler bitmek bilmiyor. Geçen seneki görkemli kutlamalara kaldırdıkları bir uçakla Miami’den destek veren Beşiktaşlılar, buradaki etkinliklerini genişletmeyi planlıyorlar.

Haberin Devamı

'Türkiye’nin Şampiyonu Beşiktaş' yazılı bir pankartın bulunduğu uçağı Miami sahillerinde dolaştıran Beşiktaşlılar, siyah-beyazlı kulübün tanıtımını yapmaya devam edecekler.

Miami’de bir dernek kurmayı planlayan Beşiktaşlılar’dan biri olan Volkan Okay Yazıcı, hem kalkan uçağın hikayesini hem de Beşiktaş’a nasıl destek vereceği yönündeki planlarını anlattı. Uçak kaldırma fikrinin iki sene önceki kutlamalardaki Beşiktaş donanmasından çıktığı söyleyen Yazıcı, “Karada ve denizde varsak havada da olmalıyız diye düşünmüştük. Aramızdaki bir espri gerçeğe dönüştü. Önce Miami’de Beşiktaş’ı bilenlerin az olduğunu düşünerek soğuk bakmıştık ama sonra asıl bu nedenle yapmalıyız diye karar aldık. Şampiyonluk maçından sonra uçak kalkacaktı ama hava şartları nedeniyle pilot “ya şimdi ya da hiç” demişti. Mecburen şampiyonluk ilanından iki saat önce uçak kalkmak zorunda kaldı. Bu olay burada büyük bir sempatiyle karşılandı. Miami’de Güney Amerikalı çoktur ve bu yüzden Beşiktaş’taki Latin kökenli oyuncular nedeniyle bazıları Beşiktaş’ı daha da tanımak istediler. Buradaki yerel bir radyoda bu uçak nedeniyle Beşiktaş konuşuldu. Türkiye’den çok olumlu tepkiler geldi” diye konuştu.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın yeni reklam videosunun da, dünyada çok izlendiğine katılan Volkan Okay Yazıcı “Miami’de yaşayan Beşiktaşlı işadamları olarak, “Gel gel, her ne olursan ol yine gel” diyen kulübümüzü biz de Miami’de tanıtarak katkı sağlamak istiyoruz. Her şeyi kulüpten beklemek doğru değil. Biz burada bir dernek oluşumu içine de girmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.