Milli Takım Milli Takım'da Arda şoku

Milli Takım'da Arda şoku

15.10.2012 - 14:26 | Son Güncellenme:

A Milli Futbol Takımı'nda Arda Turan'ın sakatlığı nedeniyle Macaristan maçında forma giymeyeceği açıklandı.

Milli Takımda Arda şoku

2014 Dünya Kupası Avrupa Grubu Elemeleri'nde oynadığı 3 maçta 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak işini zora sokan A Milli Takım'da yarın oynanacak Macaristan maçı öncesinde sakat oyuncuların çokluğu moralleri bozuyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz cuma günü İstanbul'da oynanan ve 1 - 0 mağlup olduğumuz Romanya maçından sonra 4 futbolcu sakatlığı nedeniyle kadrodana çıkarılmıştı. Yarın oynanacak Macaristan maçı öncesinde ise ay - yıldızlı ekibin en büyük silahı Arda Turan da sakatlığı nedeniyle Macaristan maçında forma giyemeyecek.

A Milli Futbol Takımı'na 5. şok. Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'dan sonra Arda Turan'ın da Macaristan'a karşı forma giyemeyeceği ifade edildi.

Yıldız oyuncunun sakatlığının geçmediği ve maç kadrosundan çıkarıldığı belirtildi. Ayrıca Arda'nın sakatlığının Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'a oranla daha ciddi olduğu öğrenildi.

Arda Turan dışında Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Gökhan Gönül ve Mehmet Topal da yarın oynanacak maçta sahada olamayacak. Yaşanan bu sakatlıklar sonrasında milli takımın yarın sahaya şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:

Haberin Devamı

Volkan Demirel, Hamit Altıntop, Semih Kaya, Ömer Toprak (Egemen Korkmaz), Hasan Ali Kaldırım, Tunay Torun, Nuri Şahin, Emre Belözoğlu, Caner Erkin, Sercan Sararer, Umut Bulut.

(CİHAN)