Euro2016 Milliler'e durmak yok

Milliler'e durmak yok

14.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Milli Takım, İspanya ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Millilere durmak yok

Milli Takım, İspanya ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Sabah fitness salonunda yapılan günün ilk çalışmasında Hırvatistan maçında oynayan futbolcular rejenerasyon, diğer isimler kuvvet antrenmanı yaptı. Maçta forma giymeyen futbolcuların katıldığı ve Levent Şahin yönetimindeki akşam antrenmanında ise ısınmanın ardından top kapma ve çift kaleli dar alan oyunu oynandı. Rejenerasyon koşusu ve açma-germe egzersizleriyle çalışma sona erdi.

Haberin Devamı

Türkiye’ye soruşturma

UEFA, Türkiye-Hırvatistan maçında taraftarlarının sebep olduğu ihlaller nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) soruşturma açtı. Paris’teki Parc des Princes’te yapılan Türkiye-Hırvatistan karşılaşmasında, Türk taraftarların meşale yakması ve sahaya yabancı madde atması yüzünden TFF hakkında disiplin soruşturması başlatıldığı duyuruldu. Aynı gerekçeyle Hırvatistan da Disiplin’e sevk edildi. UEFA Denetleme, Etik ve Disiplin Kurulu, konuyu görüşmek için 21 Temmuz’da toplanacak.

Helikopterle maça gitti

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, D Grubu’ndaki iki rakibi İspanya ile Çek Cumhuriyeti’nin maçını izlemek için Toulouse’a gitti. Terim, kamp yaptıkları Marsilya yakınlarındaki Saint Cyr Sur Mer bölgesine yaklaşık 500 kilometre uzaklıktaki kente özel helikopterle ulaştığı bildirildi. Karşılaşmayı tribünden takip eden Terim’e yardımcıları Nihat Kahveci ve Tuncay Şanlı eşlik etti.

Haberin Devamı

Millilere durmak yok