Milli Takım Milliler'in konuğu Rusya!

Milliler'in konuğu Rusya!

07.09.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

A Milli Takımımız ilk kez düzenlenen UEFA Uluslar B Ligi'nin açılış maçında Rusya'yı Trabzon'da konuk edecek.

Millilerin konuğu Rusya

A Milli Futbol Takımı, Rusya ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün akşam tamamladı. Karşılaşmanın oynanacağı Şenol Güneş Spor Kompleksi’ndeki Medical Park Stadı’nda, teknik direktör Mircea Lucescu yönetimindeki idmanın ilk 15 dakikası basına açıldı. Yağmur altında gerçekleştirilen idmanın basına açık bölümünde koşu ve pas çalışması gerçekleştirildi. Antrenman, taktik çalışmaların ardından tamamlandı.

Haberin Devamı

Neustadter bugün rakip
A Milli Takımımız ile karşılaşacak Rusya, Medical Park Stadı’nda yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Rus futbolcular ilk 15 dakikalık bölümü basına açık tutulan antrenmanda taktik çalışmalar gerçekleştirdi. As oyuncularını sahaya sürecek olan Teknik Direktör Stanislav Cercesov’un, Fenerbahçeli Neustadter’e de ilk 11’de forma vermesi bekleniyor.


Ücretsiz taşıma

Trabzon’da futbolseverler, Türkiye ile Rusya arasında oynanacak karşılaşmaya ücretsiz taşınacak.
Vatandaşları maça davet eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Otobüslerimiz Trabzon Barosu önü, Meydan Parkı ve sahil perondan vatandaşlarımızı saat 19.00’dan itibaren stadyuma ücretsiz olarak taşıyacaktır. Bütün şehrimizi ellerinde Türk bayraklarımızla stadyumu tıklım tıklım doldurmaya ve 90 dakika boyunca A Milli Takımımızı aralıksız desteklemeye davet ediyorum” dedi.
Millilerin konuğu Rusya