Galatasaray ‘Motivasyon’ seferberliği

‘Motivasyon’ seferberliği

22.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Yönetimi adına futbolcularla konuşan Mehmet Özbek ile Levent Nazifoğlu, “Kongrede olumsuz bir sonuç alınsa bile söz verdiğimiz ödemeler yapılacak” diyerek Trabzonspor maçı öncesinde yerli oyuncuların gönüllerini aldı.

‘Motivasyon’ seferberliği

Galatasaray’da Trabzonspor maçı öncesi futbolcuların motivasyonunun bozulmaması için yönetim seferberlik ilan etti.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılar, Sportif AŞ üyeleri Mehmet Özbek ile Levent Nazifoğlu dün antrenmanı takip edip daha sonra takımla bir araya geldi.

Futbolcuların kulüp için son derece önem taşıyan bugünkü kongreden etkilenmemesini isteyen Özbek ve Nazifoğlu, “Siz sadece maça konsantre olun. Bu sezon ödemelerde zaman zaman gecikmeler oluyor. Kasıma kadar sizden (yerli futbolcular) süre istemiştik. Kongre olumsuz bir gelişme olsa dahi yine de size bu ödemeler yapılacak. Merak etmeyin. Kendinizi sadece maça verin” ifadelerini kullandıkları öğrenildi.

Oyuncuların kongre sürecini yakından takip ettikleri ve bu yüzden yöneticilerin harekete geçerek bu önlemi aldıkları bildirildi.

Sneijder yedek

Diğer taraftan teknik direktör Jan Olde Riekerink’in de Trabzonspor maçında sahaya süreceği 11 netleşti. Hollandalı teknik adamın iyileşmesine rağmen Sneijder’i yedek soyunduracağı ve karşılaşmaya Josue ile başlayacağı bildirildi.

Haberin Devamı

Cim-Bom’da sağlık ekibinin verdiği rapor doğrultusunda Sneijder’in maçın gidişatına göre sahaya sürüleceği bildirildi.

‘Tehlike benim’
Trabzonspor maçında sonradan oyuna girmesi beklenen Wesley Sneijder, sosyal medyada ilginç bir paylaşımda bulundu.
Hollandalı yıldız, ünlü Amerikan dizisi Breaking Bad’de Walter White’ın, karısı Skyler’a söylediği efsane söz olan “I am not in danger, I am the danger” (Tehlikede değilim, tehlike benim) repliğini paylaştı.
Öte yandan Sneijder bugün oynarsa Galatasaray formasıyla 150. resmi maçına çıkacak.
‘Motivasyon’ seferberliği

Yazarlar