Skorer Muhammed Guti'ye emanet

Muhammed Guti'ye emanet

07.01.2011 - 09:29 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın yıldızı Guti, 'Özelime karışmayın' dedi.

Muhammed Gutiye emanet


LİG TV'ye konuşan Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı, özel hayatından, futbol kariyerine kadar önemli açıklamalarda bulundu.

Guti elini kaldırdığı zaman bütün dünyanın bundan haberi olsun, yok böyle bir şey... Oyuncunun maçtan sertlik olmadan atılması acı veriyor. Dil bilmediğim için el hareketi yaptım... Futbolcu olmasam Rock şarkıcısı olurdum. Sahaya sol ayakla girip sol ayakla çıkmak benim uğurumdur...

Guti, Türkiye'de ve İstanbul'da olmayı sevdiğini, maçtan sonra özel hayatına karışılmasından nefret ettiğini vurguladı. LİGTV'de Ömer Güvenç'e röportaj veren İspanyol yıldız, 'Antrenmandan, maçtan çıktıktan sonraki hayat benim özel hayatım. Arkamda bir kameranın olması, beni kovalaması mutlu etmiyor. Guti elini kaldırdığı zaman bütün dünya bilsin yok böyle bir şey' dedi.

İSTANBUL'DA olmayı sevdiğini belirten tecrübeli futbolcu, 'Kapalıçarşı ve Sultanahmet'in olduğu bölge çok orjinal. Hakkımda çıkan haberler var İstanbul'da olmayı ve Türkleri sevmiyor diye bu tarz haberlere de anlam veremiyorum' ifadesini kullandı.

Hakemi küçümsemedim ESKİŞEHİR maçında oyundan atılmasını ise, 'Bir futbolcunun maçtan sertlik olmadan atılması çok acı veriyor. Dil bilmediğim için el hareketi yaptım. Hakemi küçümsemem söz konusu değil, İspanya'da hakemle çok konuşabiliyorsunuz' diye konuştu.

Muhammed Guti'ye emanet Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Muhammed Demirci'den Sezer'e Ekrem Dağ'dan Bobo'ya kadar çok önemli açıklamalar yaptı. Genç yetenek Muhammed Demirci'yi Türk futboluna kazandırmak için büyük çaba sarfettiklerini anlatan Zülfikaroğlu, 'Muhammed'i Guti'ye emanet ettik. İyi yetiştir dedik. O çok yetenekli' diye konuştu. Sezer'in Beşiktaş'ı tercih etmesini 'Normal' olarak niteleyen yönetici, 'Herkes Beşiktaş'ta oynamak ister. Yıldızlar gelmeye devam edecek' dedi. Teknik Direktör Bernd Schuster'in Ekrem'i çok beğendiğini ve güvendiğini vurgulayan Zülfikaroğlu, Bobo ile sözleşme yenilemek istediklerini de sözlerine ekledi.

Real-Beşiktaş oynasın Guti, jübilesinde 2 kulübün karşılaşıp maçın 45 dakikasının İspanya'da 45'inin de Türkiye'de oynanmasını istedi FUTBOLCU olmasa rock şarkıcısı olacağını söyleyen Guti, jübilesinin Beşiktaş'la R.Madrid arasında olursa güzel olacağını belirtti. Guti, 'Daha önce hiç düşünmemiştim ama o maçın nerede oynanacağı önemli. İlk yarı Madrid, ikinci yarı İstanbul'da oynanabilir' açıklamasını yaptı.

İspanyol kızları Türkler'den güzel GUTİ İspanyol kızların Türk kızlarından daha güzel olduğunu da öne sürdü. Yıldız oyuncu, 'Türk kızları da güzel ama İspanyollar bana göre daha güzel. Tarzları farklı' ifadesini kullandı. Kaptanlık konusuna da değinen Guti, 'Çok iyi iki kaptanımız var. Ben de zamanı geldiğinde onlara yardım ediyorum' diye konuştu. Guti, 'Quaresma ve Schuster transferleriyle önemli bir ivme yakalandı. İyi şeyler yapıyoruz ve daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum' derken, şampiyonluk iddialarının sürdüğünü dile getirdi.

Yazarlar