Trabzonspor Muharrem Usta sabır istedi

Muharrem Usta sabır istedi

09.07.2016 - 12:14 | Son Güncellenme:

QNB ile forma göğüs sponsorluğu için görüşmelere başladığını duyuran Trabzonspor’da kulüp başkanı Muharrem Usta, transfer konusunda da camiadan sabır istedi.

Muharrem Usta sabır istedi

Trabzonspor’da Samorin kampının 6’ncı günü geride kalırken, henüz resmi olarak hiçbir oyuncu ile anlaşma sağlanamaması camiada huzursuzluk yaratıyor. UEFA’dan gelen kısıtlamalar nedeniyle öncelikli olarak iç transferi çözüme kavuşturmak zorunda olan bordo mavililerde kulüp başkanı Muharrem Usta, taraftarlardan biraz daha sabırlı olunmasını istedi.

Haberin Devamı

USTA: “YENİ HABERLER HAFTAYA”

Teklif gelmeyen ve kadroda düşünülmeyen oyuncularla sözleşme feshetme yolunu tercih eden bordo mavililer, gelecek haftadan itibaren iç transferi çözüp dış transfere yönelmeyi planlıyor. Başkan Muharrem Usta gelecek haftadan itibaren gelişmeler yaşanacağını belirterek, “Sabretmeyi hep beraber öğrenmeliyiz ve gaza gelmemeliyiz. Artık yeni haberler haftaya. Ayrıca QNB sponsorluğu da hepimiz için hayırlı olsun” dedi.

ERSUN YANAL FRANSA’YA GİDİYOR

Bu arada, Samorin kampı öncesinde yayıncı kuruluşla anlaşması gereği Euro 2016 gruplarında yorumculuk yapan Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, bu kez Euro 2016 finalini yorumlamak için Fransa’ya gidecek. Yanal’ın iki gün Fransa’da kalacağı, ardından pazartesi günü Slovakya’ya dönerek takımın başında antrenmana çıkacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

GENÇLER TAKIMA ISINIYOR

Slovakya’nın Samorin kasabasında 1’inci etap kamp çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da genç oyuncular takıma ısınmaya başladı. Özellikle takımdaki tecrübeli isimlerin de genç oyuncularla yakından ilgilenmesi alışma sürecini çabuk atlatmalarını sağlarken, bu birliktelik antrenmanlara da olumlu yansıyor. Antrenmanlarda oldukça hırslı görülen genç oyuncular, teknik direktör Ersun Yanal’ın gözüne girerek yeni yapılanmada kadroda kendilerine yer bulmayı hedefliyor.

PAZAR AKŞAMINA KADAR İZİN

Samorin kampının 6’ıncı gününü geride bırakan Trabzonspor’da futbolculara izin verildi. Yoğun antrenman temposunun ardından Cumartesi gününü izinli olarak geçirecek olan bordo mavililer, pazar akşamı yeniden çalışmalarına başlayacak.

UĞUR DEMİROK’A DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Trabzonspor’un savunma oyuncusu Uğur Demirok’a 28’inci yaş gününde teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından doğum günü kutlaması yapıldı. Uğur, kendisi için düzenlenen doğum günü kutlaması nedeniyle büyük mutluluk yaşadığını belirtirken, kesilen pastanın ardından Uğur’u takım arkadaşları tebrik etti.