Trabzonspor Muharrem Usta'dan Ağaoğlu'na sitem

Muharrem Usta'dan Ağaoğlu'na sitem

08.05.2018 - 15:01 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun son olarak kulübün ekonomik tablosuna ilişkin yaptığı açıklamalarla da eski yönetimi hedef alması Muharrem Usta’nın sessizliğini bozmasına neden oldu.

Muharrem Ustadan Ağaoğluna sitem

Günebakış Gazetesi'nin haberine göre, Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun Usta yönetimine atıfta bulunarak, “Milan’dan, San Lorenzo, Akhisar ve daha birçok kulüp bize ihtar yolladı. Dallas’tan Çin’e kadar borç bırakılmış” sözleri eski Başkan Muharrem Usta’yı hayal kırıklığına uğrattı. Usta, görevde oldukları süre içinde iyi niyetle hareket ettiklerini belirtirken, “Ağaoğlu’nun söylemlerinden üzüntü duydum. Bu şekilde suçlamalar kabul edilir gibi değil” dedi.

Haberin Devamı

Usta, “Biz Dallas’tan Castillo’yu aldık. Castillo için hiçbir borcumuz yok. Çin’den Burak Yılmaz’ı aldık. Burak Yılmaz’ın ücretinin yarısını ben kendim ödedim. Geri kalan parası ise 1.5000.00 Euro. Sosa ve Kucka’nın ödemeleri ise dört yıla yayılmış durumda. Bu oyuncuların ilk ödeme günleri gelmiş olabilir. Ancak 4 taksitinin aynı anda ödenmesi gibi bir durum ortada yok” şeklinde konuştu.

Kendisinin görevden ayrılırken maliyetli oyuncular için kulübe taahhütname bıraktığını da yineleyen Usta, “Burak, Sosa ve Kucka’ için taahhüt ettiğimiz rakam karşılanmadığında üzerini kendi cebimizden vermeyi de taahhüt ettik. Ancak bunu bile farklı lanse ettiler” dedi.

Usta, kendi dönemlerinde aldıkları takımda kimlerin olduğunu herkesin bildiğini de belirtirken, “Bizim bıraktığımız takımda Onazi, Okay, Yusuf, Abdülkadir gibi oyuncular var.” diye konuştu.

Haberin Devamı

Yazarlar