ING Basketbol Süper Ligi Muratbey Uşak, Şafak Edge ve Mutlu Demir ile anlaştı

Muratbey Uşak, Şafak Edge ve Mutlu Demir ile anlaştı

22.06.2017 - 16:29 | Son Güncellenme:

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Muratbey Uşak, oyun kurucu Şafak Edge ve pivot Mutlu Demir ile anlaşma sağladı.

Muratbey Uşak, Şafak Edge ve Mutlu  Demir ile anlaştı

Muratbey Uşak Genel Menajeri Fatihan Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmaları kapsamında Beşiktaş Sompo Japan'dan 25 yaşında, 1,85 metre boyundaki oyun kurucu Şafak Edge ve Acıbadem Üniversitesi'nden 25 yaşında, 2,11 metrelik pivot Mutlu Demir ile anlaştıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Her iki oyuncunun da takıma önemli katkı sağlayacağını düşündüklerini belirten Erdoğan "Mutlu Demir geçtiğimiz sezonu 7,2 sayı, 3,1 ribaunt ortalamasıyla kapattı. Şafak Edge ise Galatasaray Odeabank ve son olarak Beşiktaş Sompo Japan'da oynayan önemli bir oyuncu. Yabancı transferini kapattık, iç transfer çalışmalarımız sürüyor." dedi.

Uşak ekibi, yeni sezon için daha önce Tayfun Erülkü, Murat Kozan, Mutlu Akpınar, Hırvat Damir Markota, ABD'li Ian Miller, Jordan Hamilton, Isaiah Miles, Darrin Dorsey ve Richard Solomon'u kadrosuna katmış, yardımcı antrenör Mustafa Mavili ile de anlaşma sağlamıştı.