ING Basketbol Süper Ligi Muratbey Uşak Sportif McKissic'le prensipte anlaştı

Muratbey Uşak Sportif McKissic'le prensipte anlaştı

12.06.2016 - 15:02 | Son Güncellenme:

Spor Toto Basketbol Ligi'nde play off oynayarak yeni sezonda ülkemizi ilk kez düzenlenecek FIBA Şampiyonlar Ligi'nde temsil etme hakkı kazanan Muratbey Uşak Sportif, Antrenör Ozan Bulkaz'la sözleşme yeniledikten sonra dış transferde ABD'li Shaquielle McKissic'le prensipte anlaştı.

Muratbey Uşak Sportif McKissicle prensipte anlaştı

Uşak'ın yeni sezon öncesi ilk transferi olacak 26 yaşında, 1.96 boyundaki kısa forvet, Arizona State Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra geçen sezon İtalya'da Pesaro ve Güney Kore'de Changwon LG Sakers formaları giydi.

Haberin Devamı

Farklı ülkelerden teklifler alan McKissic'in Muratbey Uşak Sportif transferi, Ozan Bulkaz, son yıllarda Eli Holman, Justin Carter, Eric Buckner, Paul Harris, Khem Birch gibi yabancı oyuncuların kariyerinde büyük bir sıçrama yaptırdığı için kabul ettiği öğrenildi.

Kırmızı siyahlılarda geçen sezon 200 bin dolar ücretle oynayan Paul Harris'le yollar yönetimden kalmak için 350 bin dolar isteyince ayrıldı. Harris, Filipinler'in Barangay Ginebra San Miguel Kings takımıyla anlaştı. Khem Birch de 750 bin dolar ücretle Panathinaikos'a transfer olmak üzere. Yönetim iç transferde Mesut ve Kairys'le görüşüyor.

Yazarlar