Fenerbahçe Muriç için meydan okuma!

Muriç için meydan okuma!

09.07.2019 - 08:00 | Son Güncellenme:

Golcü oyuncunun transferini Milliyet’e değerlendiren Kosovalı gazeteci Driton Latifi, “Muriç, sahada gerçek bir savaşçıdır ve kazanmak için varını yoğunu ortaya koyar. Fenerbahçe’ye gitmek, F.Bahçe için oynamak her futbolcu için özeldir ve çok ciddi meydan okumadır. O da bunun farkında” dedi.

Muriç için meydan okuma

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin en flaş transferlerinden biri olan Vedat Muriç, yeni sezonda sarı-lacivertli formayla sahaya çıkacak. Uzun süre Galatasaray’ın gündeminde olan Kosovalı forvet, yeni sezonda Fenerbahçe’nin forvetteki en önemli kozu olmaya aday. Kosova’da yayın yapan Veqsport.com ve sporti1.com sitesi yazarlarından Driton Latifi, Milliyet Gazetesi için Muriç’i değerlendirdi. Fenerbahçe’nin de Muriç’i de önemli bir transfere imza attıklarını kaydeden Kosovalı gazeteci Driton Latifi, şu ifadeleri kullandı: “Vedat Muriç, Fenerbahçe’de önemli bir rol alacaktır. Özellikle ilk 11’in önemli isimlerinden biri olup, takımın performansını etkileyecek isimlerden biri olabilir. Fenerbahçe şu anda gerçekten çok çalışkan bir oyuncuyu transfer etti. Muriç, sahada gerçek bir savaşçıdır ve kazanmak için varını yoğunu ortaya koyar. 

Haberin Devamı

Bana göre, Muriç elde ettiği bu şansı çok iyi değerlendirecek. Fenerbahçe’de oynadığı her maçta bu şansı değerlendirmek için çok çalışacak. Takımına hücumda ve savunmada hem destek verecek hem takımı savunacak hem diğer arkadaşlarını etkileyecek hem de skora katkı verecektir. Fenerbahçe’ye gitmek, Fenerbahçe için oynamak her futbolcu için özeldir ve çok ciddi meydan okumadır. Fenerbahçe’ye gitmek, Fenerbahçe için oynamak her futbolcu için özeldir ve çok ciddi meydan okumadır. Vedat Muriç de şu anda bunun farkında. Hayatı boyunca da hep büyük mücadelelere girişti ve her zaman sorumluluk almaya hazır olduğunu gösterdi. Geçen sezon da çok iyi bir performans gösterdi. Ancak bu sezon gerçekten çok ateşli taraftarların önünde olacak ve daha büyük bir sezon kendisini bekliyor. Şu andaki tüm beklenti, Muriç’in böylesi güçlü taraftarların ve güçlü desteğin önünde adeta alev alması ve daha iyi olması. Kosova’da da bizim efsanemiz olan Fadıl Vokkri’den beri Fenerbahçe forması giymek hep çok önemlidir.”

Yazarlar