Galatasaray Muslera ucuz kurtuldu!

Muslera ucuz kurtuldu!

27.01.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Aşırı yağış, Bornova Stadı’nın zeminini bozdu, ilk 20 dakikadaki Göztepe atakları Galatasaray kalecisine zor anlar yaşattı. Ama Uruguaylı file bekçisi üçüncü maçını da gol yemeden kapadı.

Muslera ucuz kurtuldu

İzmir’deki sağanak yağış, Göztepe-Galatasaray maçını olumsuz etkiledi, futbolcular ayakta durmakta bile zorluk çekti.

Haberin Devamı

Bornova Stadı’nda maç saatindeki yağış, saha zeminini çamur tarlasına dönüştürdü. Topa hükmetmekte zorluk yaşayan futbolcular, pozisyon bulmak ya da önlemekte oldukça zorluk çekti.

Yaşanan sıkıntıların çoğunluğu Galatasaray kalesi önünde gerçekleşti. Sarı-kırmızılıların Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, ağır zemin nedeniyle ilk yarıda 3 kez hata yaparak zor durumda kaldı. Cim-Bom’un kalecisi, Mariano’nun geri pasında topu elinden kaçırdı. Ancak ikinci hamlede meşin yuvarlağı tutmayı başardı.

Bir diğer pozisyonda ise Muslera, topu oyuna sokarken vuruş anında kayıp düştü. Meşin yuvarlak bu şekilde rakibe gitti. Diğerinde ise Muslera, Göztepeli oyuncu pres yaparken risk alıp çalım atmaya çalıştı. Fakat topu zemin nedeniyle süremeyince az daha kalesinde golü görüyordu.

Haberin Devamı

Üç gündür yağan yağışın kendilerini etkilediğini söyleyen Muslera, “Benim de sıkıntı yaşadığım pozisyonlar oldu. Göztepe deplasmanı saha şartları olmasa da zordur, bugün bir de saha şartları eklendi. Altın değerinde bir 3 puan aldık” dedi.

3 maçtır gol yemediği hatırlatılan Muslera, “Gol yememe konularına girmeyi pek sevmiyorum, hoşlanmıyorum. Galatasaray’ız biz, yapmamız gereken ofansif olarak goller bulmak. Gol bulmaya devam edeceğiz” dedi.

Yazarlar