Trabzonspor Mustafa Akbaş formaya ısındı

Mustafa Akbaş formaya ısındı

18.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Süper Lig’in 5. haftasında oynanan Konyaspor maçıyla formayı kapan Mustafa Akbaş, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın gözdeleri arasına girmeyi başardı.

Mustafa Akbaş formaya ısındı

Süper Lig’in 5. haftasında oynanan Konyaspor maçıyla formayı kapan Mustafa Akbaş, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın gözdeleri arasına girmeyi başardı. Tecrübeli savunma oyuncusu son 6 resmi maçta ilk 11’de sahaya çıkarken, başarılı performansıyla alkış topladı. Mustafa, Galatasaray’ı İstanbul’da 1-0 yendikleri 8. hafta maçında takımın en başarılı isimlerinden biri olarak öne çıkmıştı. Ersun Yanal’ın, 26 yaşındaki Akbaş’ın performansından memnun olduğu ve sol bekteki tercihini bu oyuncudan yana kullanmaya devam edeceği belirtildi.

Haberin Devamı

‘Çıkış vakti geldi’

Süper Lig’de 11 puanla 13. sırada yer alan Trabzonspor kritik bir viraja giriyor. Son 3 haftada Galatasaray ve Beşiktaş maçlarını geride bırakan Karadeniz ekibi, 21 Kasım Pazartesi günü Antalyaspor’u konuk edecek. Bordo-mavililer, 12. hafta Gençlerbirliği, 13. haftada Kayserispor ve 14. haftada Adanaspor ile karşılaşacak.

Dört maçı en iyi şekilde geçerek üst sıralara tırmanmak isteyen Trabzonspor’da Asbaşkan Ahmet Çubukçu iyi yerlere geleceklerine inandıklarını belirtti. Bordo-mavili yönetici, “Milli maç arası sakat futbolcularımız için bir fırsat, çalışma açısından da iyi bir zaman dilimi oldu. Bu takımın ligde bulunması gereken yer burası değil. Antalyaspor maçına yeni bir heyecanla çıkacağız. Oyuncularımızda da bu hırsı ve heyecanı görebiliyoruz. Artık çıkış vakti geldi” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Genel kurul gelecek ay

Trabzonspor Kulübü’nde olağan genel kurul gelecek ay yapılacak. Toplantının 2 Aralık Cuma günü saat 12.00’de Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılacağı belirtildi. Çoğunluk sağlanamaması halinde ikinci toplantı 10 Aralık Cumartesi günü saat 10.00’da Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilecek.