1.Lig Mustafa Bozbağ puan hedeflerini açıkladı

Mustafa Bozbağ puan hedeflerini açıkladı

02.12.2016 - 16:14 | Son Güncellenme:

Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "İlk yarıyı 22-23 puanla kapatabilirsek iyi bir sonuç olur." dedi.

Mustafa Bozbağ puan hedeflerini açıkladı

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "İlk yarıyı 22-23 puanla kapatabilirsek iyi bir sonuç olur." dedi.

Bozbağ, 6 haftadır galip gelemeyen futbol takımı için yapılan kurban kesimi öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Ligde ilk yarının son dört haftasına girdiklerini belirten Bozbağ, "Geçen sezon ilk yarı, 17 maç üzerinden değerlendiriliyordu. Bu sezon ise 16 maç üzerinden değerlendirilecek. Geçen sezon ilk yarıyı 26 puanla kapattık. Bu sene 15 puandayız ve geride dört maçımız var. İlk yarıyı 22-23 puanla kapatabilirsek iyi bir sonuç olur." diye konuştu.

Başkan Bozbağ, Giresunspor'un 40 yıllık hayali olan Süper Lig hedefini gerçekleştirmek istediklerini de dile getirdi.

Bir basın mensubunun ilk yarının sona ermesiyle takımdan ayrılacak futbolcu olup olmayacağı yönünündeki sorusuna Bozbağ, "Futbolcu kaderini kendi belirler. Bu formayı ne kadar terletiyorsa, mücadele ediyorsa başımızın üzerinde o kadar yeri var." cevabını verdi.

Bozbağ, teknik heyetin raporu doğrultusunda söz konusu kriterleri gerçekleştirmeyen futbolcularla yollarını ayırabileceklerine dikkati çekerek, "Başarıya ulaşmamız için kan değişikli gerekiyorsa hiç çekinmeden yapacağımızı hepiniz biliyorsunuz. Transfer dönemi demek beklenti demek, herkes için yenilenme demek, heyecan demek, bunların olacağından şüpheniz olmasın." ifadelerini kullandı.

Mustafa Bozbağ, 4 Aralık Pazar günü sahalarında oynayacakları Sivasspor maçında üç puan hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Başkan Bozbağ'ın açıklamasının ardından Giresunspor Tesisleri'ndeki kulüp binası bahçesinde, il müftüsü Muhittin Oral tarafından takım için yapılan duayla kurban kesildi.