Diğer Mustafa V. Koç Anma Turnuvası 2016

Mustafa V. Koç Anma Turnuvası 2016

05.04.2016 - 17:29 | Son Güncellenme:

Birbirinden önemli golf turnuvalarına ev sahipliği yapan Kemer Country Club, bu kez çok daha anlamlı bir organizasyon için kapılarını açıyor.

Mustafa V. Koç Anma Turnuvası 2016

Kemer Country Club, 8-10 Nisan tarihlerinde kulübününün kurucu üyesi ve ülkede golfün gelişmesinde büyük emeği olan Mustafa Vehbi Koç adına düzenleyeceği anma turnuvasıyla golfçüleri bu çok anlamlı organizasyonda buluşturuyor.
Kemer Country Club Golf Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve Kaptanı Erdem Kıramer önderliğinde gerçekleşecek turnuvaya resmi handikapı açık olan tüm golçüler katılabilecek.
Golfçülerin gösterdiği yoğun ilgi sebebiyle 3 gün olarak gerçekleştirilen organizasyon; 8 Nisan cuma günü yetişkinler ve juniorların katılımıyla start alacak. 9-10 Nisan tarihlerinde ise sadece yetişkinler oynayacak.
Her sene gelenekselleştirilerek daha ileriye taşınması hedeflenen bu anlamlı turnuvayı daha özel kılmak ve Mustafa V. Koç’u en güzel şekilde anmak için; 10 Nisan Pazar akşamı
“Mustafa V. Koç Anma Yemeği ve Ödül Töreni”organize edilecek.
Türkiye’nin önde gelen golfçülerini bir araya getirecek Mustafa V. Koç Anma Turnuvası’nın destekçileri arasında Jaguar Land Rover Türkiye Distribütörü Borusan Otomotiv yer alıyor. Bu turnuvada golf severler, Jaguar’ın ilk kez SUV segmentine girdiği, yüksek kullanımı ile spor otomobil genlerini hem tasarım hem de performansında hissettiren Yeni Jaguar F-PACE ile tanışacaklar.
Tüm golf severlerin davetli olduğu Mustafa V. Koç Anma Turnuvası her gün saat 12:00’da başlayacak ve 10 Nisan Pazar akşamı gerçekleştirilecek “Mustafa V. Koç Anma Yemeği ve Ödül Töreni” ile son bulacak.

Yazarlar