Skorer Müthiş teklifi Fener mi yaptı?

Müthiş teklifi Fener mi yaptı?

08.10.2009 - 00:38 | Son Güncellenme:

Cim-Bom’un yıldızı Arda Turan, hayatını değiştirecek teklifleri bir saniye bile düşünmeden reddettiğini söyledi

Müthiş teklifi  Fener mi yaptı

Galatasaray’ın kaptanı Arda Turan, sponsoru olan Nike firmasının, “İstanbul’daki Nike İkonları” kataloğunda özel yaşamı ve futbol hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
Hayalperest biri olduğunu vurgulayan milli futbolcu, “Küçükken biri neyin hayalini kurar? Barcelona’da oynamanın. Ben genç milli takımda oynamanın hayalini kuruyordum. Şimdi de her maça çıkmadan önce 5 gol atmanın hayalini kurarım. Gerçekleşmiyor ama ben yine de kuruyorum. Bunları hayal etmeye devam edersem, günün birinde de gerçekleşeceğini düşünüyorum” dedi.
Avrupalı bazı ünlü kulüplerin yanı sıra Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın hedefinde olan Arda kendisi için hayatta paradan daha önemli şeylerin olduğunu dile getirdi. İnsanların, futbolcuların maddiyat için yaşadığını düşündüğünü kaydeden başarılı futbolcu, “Evet maddiyat önemli, ama asla her şey değil benim hayatımda. Hayatımı değiştirecek teklifleri, bir saniye bile düşünmeden reddettim” diye konuştu. Milli futbolcunun bu açıklamaları, Fenerbahçe’nin sözleşmesi süren oyuncuların öncelikle kulüpleriyle görüşme konusundaki hassasiyetine rağmen akıllara sarı-lacivertli kulübü getirdi.

Haberin Devamı

‘Rahatsız değilim’
Arda Turan işini en iyi şekilde yapmaya çalıştığını da belirterek, “İçi dışı bir olan biriyim. Her kesimden tarafların beni sevdiğini ve sadece bir futbolcu olmadığımı düşünüyorum. Çünkü ben hayatın her alanında varım. Magazinsel olarak da, haber olarak da sporcu olarak da... Bundan hiç de rahatsız değilim, tam tersine çok da keyif duyuyorum” dedi.