Skorer Müthiş trafik

Müthiş trafik

26.05.2012 - 02:13 | Son Güncellenme:

Galatasaray hareketli saatler yaşıyor. Juventus Melo için 7.5 milyon euroya indi, Becali’ye ise, “Sadece Culio kalacak” denildi. Aslan’a Sercan ve Gökhan’dan kötü haber geldi

Müthiş trafik

Şampiyon Galatasaray önümüzdeki yıl Devler Ligi’nde başarıya ulaşacak bir kadro için Fatih Terim’in önderliğinde transfer çalışmalarını sürdürürken, yoğun bir trafik yaşanıyor.
Aslan’a ilk müjde İtalya’dan geldi. İtalya’da şampiyon olan Juventus’un Melo’nun bonservisi için 7.5 milyon euroya kadar indiği öğrenildi. Satınalma opsiyonu ile Galatasaray’ın 1.5 milyon kiralama bedeli ödediği Juventus’la yapılan protokolün detayları da gün ışığına çıktı. Melo’nun daha önce belirtilen bonservis bedelinin 13 milyon değil, ödenen 1.5 milyon euro ile 11.5 milyon euro olduğu, İtalyanların da 4 milyon euroluk bir indirim gerçekleştirdiği vurgulandı. Ay sonuna kadar süre verilen Melo’nun kendisine sunulan şartları kabul etmesi durumunda Galatasaray Melo işini kazasız atlatacak. Başkan Ünal Aysal da hafta başında Melo için Juventus’la aralarında sorun yaşanmayacağını umduğunu belirtmişti.

Haberin Devamı

Stancu gidiyor
Chivu’yu pazarlamak için İstanbul’a gelen menajer Becali ile Stancu ve Culio’nun durumu da ele alındı. Fatih Terim’in Inter’le sözleşmesi sona eren Rumen oyuncuya yaşı ve sürekli olarak sakatlanması nedeniyle soğuk baktığı ve bu yüzden Becali’ye olumsuz yanıt verdiği belirtildi. Diğer taraftan Becali’nin menajerliğini yaptığı Stancu ve Culio konusunda da Aslan’ın tavrı netleşti. Ünlü menajerden Stancu’ya kulüp bulması istenirken, Culio’nun kalacağı bildirildi.

2 olumlu, 2 olumsuz
Galatasaray’ın gurbetçi taarruzu ise sürüyor. Fatih Terim’in, Hamit Altıntop transferiyle ilgili sorulara “Bana daha zor sorularla gelin” demesi, işin büyük ölçüde bittiği şeklinde yorumlandı. Bundesliga’dan düşen Kaiserslautern’in 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Olcay Şahan’da da mutlu sona yaklaşan Cim-Bom, Milli Takım’ın parlayan iki genç yeteneği Hamburglu Gökhan Töre ve Greuther Fürthlü Sercan Sararer konusunda ise istediği sonucu alamadı. İki oyuncunun da Türkiye’ye dönmeye soğuk baktığı belirtildi. Gökhan Töre’nin menajeri Bektaş Demirtaş Galatasaray’ın ilgisini doğrularken, krizdeki Alman ekibinin iyi bir rakama genç yeteneği satabileceği öğrenildi.