Skorer Nadal - Murray arasındaki yarı final maçı kasırga nedeniyle ertelendi

Nadal - Murray arasındaki yarı final maçı kasırga nedeniyle ertelendi

07.09.2008 - 11:42 | Son Güncellenme:

.

Nadal - Murray arasındaki yarı final maçı kasırga nedeniyle ertelendi

Haiti ve ABD kıyılarını hafta başından bu yana etkisi altına alan Hanna kasırgası, yılın 4. ve son Grand Slam turnuvası olan ABD Açık’ı da vurdu.
         Turnuvada bu sabaha karşı yapılması gereken tek bayanlar final maçı ile Nadal-Murray arasındaki tek erkekler yarı final maçı kasırga nedeniyle ertelendi.
         ABD’nin New York kentindeki USTA Billie Jean King Ulusal Tenis Merkezi kortlarında, bu sabaha karşı 2 numaralı seribaşı Sırp Jelena Jankovic ile 4 numaralı seribaşı ABD’li Serena Williams arasında yapılacak tek bayanlar finali, yarın sabaha karşı yapılacak.
         Öte yandan 1 numaralı seribaşı İspanyol Rafael Nadal ile 6 numaralı seribaşı İngiliz Andy Murray arasında yapılan tek erkekler yarı final maçı, Murray’nin üstünlüğü devam ederken yarıda kesildi.
         6-2, 7-6 ve 2-3’lük setlerle Murray’nin üstünlüğünde kapanan maç, hava şartları izin verdiği takdirde devam edecek.
         Günün diğer tek erkekler yarı final maçında ise 3 numaralı seribaşı Sırp Novak Djokovic’i 6-3, 5-7, 7-5 ve 6-2’lik setlerle 3-1 yenen 2 numaralı seribaşı İsviçreli Roger Federer, ilk finalist oldu.
         Haiti ve ABD kıyılarını hafta başından bu yana vuran ve 137 kişinin ölümüne neden olan ve Kanada’nın Atlantik Okyanusu’na kıyı eyaletleri olan New Brunswick ve Nova Scotia’ya ulaşan kasırga New York’ta da hayatı olumsuz yönde etkiliyor.

Yazarlar