Galatasaray Nagatomo uyarısı

Nagatomo uyarısı

05.06.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Japonya Milli Takımı eski Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, “Galatasaray bence Nagatomo’yu kaçırmamalı ve kadrolarına katmalılar” dedi.

Nagatomo uyarısı

ONUR DİNÇER

Haberin Devamı

Yuto Nagatomo’nun uzun yıllar hocalığını yapan Vahid Halilhodzic, MİLLİYET’e yaptığı açıklamada sarı-kırmızılıların elini çabuk tutması gerektiğini söyledi.

Japonya Milli Takımı’nı Dünya Kupası’na götürdükten sonra takımla yolları ayrılan deneyimli teknik adam, “Yuto Nagatomo gerçek bir profesyonel. Hem saha içi hem saha dışında müthiş bir karakter... Futboldaki başarısında, oyunu çok iyi okuyor olmasının ve çok iyi kontrol ediyor olmasının önemli payı var. Türkiye’ye çabuk adapte olmasına şaşırmadım. Uyum sağlayacak bir yapısı var ve uzun yıllar Inter’de top koşturmuş olmasının getirdiği bir avantajı kullandı” dedi.

Vahid Halilhodzic şöyle devam etti:

“Galatasaray onun gibi bir oyuncuya sahip olduğu için şanslı ancak şimdi bonservisini almaları gerekiyor. Bence Nagatomo’yu kaçırmamalı ve kesinlikle kadrolarına katmalılar. Bu fırsatı tepmemeliler. Profesyonellik Türk futbolundaki eksikliklerden bir tanesi. Takımlarda Nagatomo gibi üst düzey profesyonellere ihtiyaç var. Bir de Galatasaray bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek. Nagatomo’nun tecrübesiyle bu kulvarda önemli katkısı olacaktır.”

Haberin Devamı