Trabzonspor N'Doye'u hipnotize edecek!

N'Doye'u hipnotize edecek!

16.01.2016 - 11:47 | Son Güncellenme:

Sunderland Teknik Direktörü Sam Allardyce hipnoz uzmanı tuttu. Trabzonspor'dan kiralık giden N'Doye yeni takımında farklı bir başlangıç yapacak.

NDoyeu hipnotize edecek

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Premier Lig'de sondan üçüncü sırada yer alan ve Trabzonsporlu N'Doye'yi kiralık olarak kadrosuna katan Sunderland'in hocası Sam Allardyce, takımı ligde tutmak için farklı yöntemler aramaya başladı. Deneyimli teknik adamın bir hipnozcu tuttuğu ve oyuncularına trans seansı uygulatacağı belirtildi.

Daily Mail gazetesinin haberine göre deneyimli teknik adam ilüzyon ve hipnoz gibi konulara yakından ilgi duyuyor. Ligin ikinci yarısında oyuncularını ligde kalma hedefine kilitlemek isteyen Allardyce, bu amaca tam olarak kanalize olmaları için bu yola başvurmaya karar verdi.

Transa sokup amaca kilitleyecek

Hipnoz ve trans seansları eşliğinde psikolojik olarak takımın hedefini, futbolcularının kafasına tam olarak sokmak isteyen hocanın bu uygulaması, ayağının tozuyla Sunderland'de maça çıkmayı bekleyen Senegalli forveti de kapsayacak. Yeni takımında farklı bir tecrübe ile karşılaşacak oyuncu, bordo-mavili ekipten kiralık olarak İngiliz ekibine gitmişti.