Beşiktaş Ne Messi ne CR7!

Ne Messi ne CR7!

13.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Mario Gomez kendisini dünya yıldızlarından bile mutlu gördüğünü söyledi, “Kariyerimi Messi, İbrahimovic, Ronaldo ve Neymar’la değişmek istemem. Beşiktaş’ta oynayan Mario olmayı tercih ederim. İstediğim gibi hayatımı yaşıyorum” dedi

Ne Messi ne CR7

Beşiktaş’ın gol makinesi Mario Gomez futbol kariyerinde bulunduğu noktadan memnun olduğunu ifade etti. Lionel Messi, Cristiano Ronaldo (CR7), Neymar ve Zlatan İbrahimovic gibi dünya yıldızlarını örnek gösteren Alman forvet kendisini bu oyunculardan bile daha mutlu gördüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Format değiştiren Playboy dergisinin Alman edisyonuna röportaj veren Gomez, “Açıkçası kariyerimi Messi, İbrahimovic, Ronaldo ve Neymar gibi isimlerle değişmek istemem. Hepsi harika, inanılmaz paralar kazanıyorlar ve milyonlarca insan, onların rolünü almak istiyor. Ama mesela Zlatan’ın Paris’te sokağa çıkamadığını biliyorum” dedi.

Mario Gomez, Beşiktaş forması giymekten mutlu olduğunu belirterek, “Ben Beşiktaş’ta oynayan Mario olmayı tercih ederim. İstediğim gibi yemeğe gidebiliyorum, tatile gidebiliyorum, kendi hayatımı yaşayabiliyorum” ifadelerini kullandı.

‘Suçlusu Löw değil’

2016 Avrupa Şampiyonası’nda Almanya Milli Takımı kadrosunda olmak istediğini kaydeden başarılı futbolcu, “Fransa’daki finallerde Avrupa Şampiyonu olmak istiyorum. Benim katkım 3 dakika oynamak bile olsa mutlu olurum” diye konuştu. 2014 Dünya Kupası kadrosuna çağrılmadığı için teknik direktör Joachim Löw’e kızgın olmadığını da dile getiren Mario Gomez, “Ben kinci bir insan değilim, suçu başkalarında aramıyorum. Fiorentina’da uzun süre sakat olmamın suçlusu Löw değildi” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

‘Geçti artık’
Gomez kişilik olarak değişim gösterdiğinin altını çizdi. Alman golcü, “Yıllarca herkese kendimi beğendirmeye gayret gösterdim. Bu geçti artık. Futbol bir toplum sporu ve beni sevmemek herkesin hakkı” dedi.