Futbol Necati'den Eskişehirspor'a icra takibi!

Necati'den Eskişehirspor'a icra takibi!

15.05.2013 - 12:04 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de, Gaziantepspor ile birlikte ulusal kulüp lisansını bile alamayan Eskişehirspor'un başı bu kez golcüsü Necati Ateş ile derde girdi.

Necatiden Eskişehirspora icra takibi

SKORER ÖZEL

Tecrübeli oyuncu, 1 milyon euro alacağından dolayı kulübüne icra takibi başlattı, ayrıca bu sezon attığı gollerden dolayı da sözleşmesinde yer aldığı rakam olan 20 bin lirayı bonus olarak istedi. Toplam dört taksitte alması gereken bu paranın yıllık yüzde 9 faizini de isteyen Necati, iki gün önce takip başvurusunda bulundu.

Avukatları aracılığıyla senetlerini takibe koyan Necati Ateş'in menajeri Haluk Canatar da, 407 bin liralık alacağını faiziyle birlikte istedi, ayrıca karşılıksız çek tazminatı olarak bu bedelin yüzde 10'unu da ayrıca talep etti.

Eskişehirspor açısından asıl tehlike ise, Necati'nin bedelsiz olarak serbest kalması... Tecrübeli oyuncu, TFF üzerinden gerekli ihtarlarını yapıp, bundan da sonuç alamazsa, sözleşmesini bedelsiz olarak feshedebilecek. Ligde 12 golü bulunan oyuncunun sezon sonunda serbest kalarak Galatasaray'a katılabileceği konuşuluyor.