Beşiktaş ‘Negredo kalabilir, Burak’a talip değiliz’

‘Negredo kalabilir, Burak’a talip değiliz’

24.08.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Başkan Fikret Orman, “Negredo için bize gelen bir teklif yok. Eğer şartlar oluşmazsa kalır. Burak ile ilgili Trabzonspor’la ne bir görüşmemiz ne de bir talebimiz oldu” dedi.

‘Negredo kalabilir, Burak’a talip değiliz’

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, transfer çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Burak Yılmaz için Trabzonspor ile görüşmediklerini bildiren Başkan Orman, Alvaro Negredo’nun takımda kalabileceğini ifade etti.

Haberin Devamı

Fikret Orman, “Transferde yapabileceğimizin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz, olmuyorsa da yapmayacağız. Üç oyuncu sattık. Giden stoperin yerine stoper aldık. Kaleci ile ilgili de fikirlerimiz var. Burak Yılmaz için ne bir görüşmemiz ne de bir talebimiz oldu. Trabzonspor bizim dost kulübümüz. Ahmet Ağaoğlu dostumuz. Burak, Beşiktaşlı olduğunu hep söylemiştir. Bir ara linç edildi. Ona sahip çıkmam ‘Transfer olacak’ diye yorumlandı. Duruşu olan Beşiktaşlıların arkasında duruyorum. Biz durumdan fırsat çıkaracak zihniyette değiliz; asla olmayız da. Biz itibarımız için yaşıyoruz, itibarımız için de her şeyi yaparız. Trabzonspor, Burak’ı göndermek istiyormuş, bilmem neymiş... Biz bu süreçlerin içinde değiliz. Geçen hafta Ahmet Ağaoğlu ile konuştuk ancak hiç Burak falan konuşmadık” dedi.

Haberin Devamı

Negredo ve Vida’nın durumlarını da değerlendiren Başkan Fikret Orman, “Vida’yı satmak için almadık. Çocuk da gitmek istemediğini 10 kere söyledi. Bizimle devam edecek. Negredo için bize ulaşmış bir şey yok. Çok karakterli bir oyuncu, taraftar çok seviyor. Şartlar oluşursa gider ama oluşmazsa bizim oyuncumuz” yorumunu yaptı.Dövizdeki yükselişten etkilendiklerinin altını çizen Orman, transferde ekonomik gerçeklere göre hareket ettiklerini sözlerine ekledi.