Beşiktaş Negredo'nun ardından Pepe'den de kötü haber!

Negredo'nun ardından Pepe'den de kötü haber!

30.04.2018 - 14:28 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta G.Saray derbisinde sakatlanan Negredo'nun sezonu kapattığı öğrenildi. Pepe ise 2 hafta forma giyemeyecek. Son hafta maçında riske edilmesi beklenmediği için Pepe'nin de sezonu kapatma olasılığının yüksek olduğu gelen bilgiler arasında.

Negredonun ardından Pepeden de kötü haber

Beşiktaş'a Galatasaray maçında sakatlanan Negredo ve Pepe'den kötü haber geldi.

Haberin Devamı

Negredo'nun kesin olarak sezonu kapattığı öğrenilirken, Pepe'nin ise iyileşmesi için 2 haftaya ihtiyacı olduğu bildirildi. Portekiz ile Dünya Kupası'nda oynayacak olan yıldız oyuncunun teknik heyet tarafından son hafta karşılaşmasında riske edilmesi beklenmediği için Pepe'nin de sezonu kapatma olasılığının yüksek olduğu gelen bilgileri arasında.

Siyah-beyazlı takımda Evkur Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan Caner Erkin'e Pepe ve Negredo'nun da eklenmesiyle sezonu kapatan futbolcu sayıs 6 oldu. Beşiktaş bilindiği gibi sezon başı kampında sakatlanan Atınç ve Gökhan Töre'nin yanı sıra henüz iyileşerek U21 maçlarında oynamaya başlayan Veli Kavlak'tan da sezon boyu faydalanamamıştı.

Beşiktaş Kulübü'nden sakatlıklarla ilgili yapılan açıklama: "Futbol Takımımızın dün Galatasaray ile oynadığı maçta sakatlanan Alvaro Negredo’nun yapılan muayene ve çekilen MR sonucuna göre sol ayak bileğinde iç yan bağ (Deltoid ligament) yırtığı, Pepe’nin ise sol uyluk arka adele Biceps’te Tip 3A mikro yırtık ve kanama tespit edildi. Futbolcularımızın tedavisine başlandı."

Haberin Devamı

Yazarlar