Skorer Neuer Bayern'e imzayı atıyor

Neuer Bayern'e imzayı atıyor

15.05.2011 - 11:05 | Son Güncellenme:

Alman televizyonuna konuşan Bayern Başkanı Hoeness, Neuer transferinin kupa finali sonrası tamamlanacağını müjdeledi.

Neuer Bayerne imzayı atıyor

Schalke'nin başarılı file bekçisi Manuel Neuer ile söz kestiklerini açıklayan Bayern Münih Başkanı Uli Hoeness, milli kalecinin Allianz Arena'ya transferinde hiç bir pürüz kalmadığını ifade etti.

Görüşmelerin mutlu sonla bittiğini müjdeleyen Hoeness, Sky Deutschland'a verdiği demeçte, "Uzun süren pazarlıkların sonuna Schalke ile anlaşmaya vardık. Transfer sadece imzaya kaldı. Resmi açıklamayı kupa finali sonrasına bıraktık." ifadelerini kullandı.

Gelsenkirchen ekibiyle formalitelerin halledilmesinden sonra imzaların atılacağını vurgulayan Bavyera kulübü başkanı, Duisburg ile oynanacak Almanya Kupası finalinin ardından transferi tamamlayacaklarını bildirdi.

Hafta başında Bild'de yayınlanan haberde Münih ekibinin 18-20 milyon avro civarında bir bonservis ücreti ödeyeceği kaydedilirken, Bayern'in Oliver Kahn'dan sonra kaleyi ilk defa dünya çapında bir eldivene teslim edileceği belirtildi.

Michael Rensing, Hans-Jorg Butt ve Thomas Kraft ile umduğunu bulamayan kırmızılılar, Neuer'in eşliğinde gelecek sene Şampiyonlar Ligi'nde büyük başarılar hedefliyor.

Haberin Devamı

Goal.com