Nevzat Dindar

Nevzat Dindar

nevzat.dindar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Galatasaray dün kazandı mı, yoksa kaybetti mi? Skor tabelasına bakarsanız sorun yok. Galatasaray rahat kazanmış ve grubu lider tamamlamış! Ancak birkaç gün sonra üstelik Eskişehir gibi zorlu bir deplasman varken Sneijder, Melo, Hakan Balta, Telles, Bruma veya sonradan giren Selçuk, Emre Çolak gibi isimleri oynatmak veya oynatmak zorunda kalmak düşündürücü. Bu futbolcular fiziksel olarak öyle ya da böyle yıprandılar. Hamza Hamzaoğlu belki “en iyi antrenman maçtır” diye düşünmüş olabilir. Yine de maçtan fiziksel olarak hasarla çıkıldığını söyleyebiliriz. Üstelik Melo atılma riskini bile yaşadı.

Haberin Devamı

Diğer taraftan ne kaleci Eray’ın, ne gol attırıp penaltı yaptırsa da Tarık’ın veya 3 adımdan golleri kaçıran Pandev ile Yasin’in Galatasaray çizgisinde olmadığı apaçık görüldü. Bu futbolcular için milyon eurolar verildiğini düşününce ekonomik bakımdan kulübün niye bu noktada olduğunu insan daha iyi anlıyor. Düşünün Napoli’den Pandev ile beraber alınan Dzemaili dünkü maçta bile şans bulamıyor.

Eskişehir’in Diyarbakır’da kaybetmesiyle Galatasaray ayağına gelen fırsatı tepmedi ve dün istediği sonucu aldı. Ancak kazandığı kadar belki de fazlasını kaybetti.