Nevzat Dindar

Nevzat Dindar

nevzat.dindar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Galatasaray kazanmaya devam ediyor. Cim-Bom Giresunspor’u deplasmanda Mertens, Dubois, Rashica ve Yunus Akgün’ün golleriyle 4-0 yenerek galibiyet serisini 10 maça çıkardı. Okan Buruk yönetiminde müthiş bir sezon geçiren Aslan 1998’den bu yana ilk kez böyle bir seri yakaladı. 
Icardi karşılaşma 0-0 iken bir penaltıdan yararlanamadı. İlk yarı zorlanan ve uzatmada Mertens ile gülen Cim-Bom ikinci yarı farka koştu. Maçın başında Icardi ve Boey ile kaleyi yokladı sarı-kırmızılılar... Giresunspor 23’te Arias ile gole çok yaklaştı. 38’de Mertens’in vuruşu az farkla auta gitti. 45’te VAR kontrolü sonrası kazanılan penaltıda Icardi Onurcan’a takıldı. 45+3’te Icardi’nin vuruşunda Onurcan önce kurtardı ama savunmanın uzaklaştırmaya çalıştığı topu kontrol edemedi. Mertens için golü atmak zor olmadı: 0-1. 
55’te Bajic yakın mesafeden golü atamadı. 60’ta Dubois cezalanı dışından topu 90’a yolladı: 0-2. Kalan bölümde Giresunspor ataklarında Muslera kalesinde geçit vermedi. 79’da Rashica kaçırdı. Kosovalı 89’da ise sahneye çıktı: 0-3. Perdeyi kapatan ise Yunus Akgün oldu: 0-4.