Diğer Nikolic, Bursa BB'de

Nikolic, Bursa BB'de

02.06.2015 - 16:24 | Son Güncellenme:

Bursa Büyükşehir Belediyespor, Sırp oyuncu Nikolic'i transfer etti.

Nikolic, Bursa BBde

Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Bursa Büyükşehir Belediyespor, Sırp milli oyuncu Jelena Nikolic ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Kulüpten yapılan açıklamaya göre Fethiye Spor Kompleksi'nde yöneticilerin de katıldığı törende, Nikolic kendisini 1 yıllığına Bursa ekibine bağlayan sözleşmeye imza attı.

Sırp oyuncu, imza töreni sonrası yaptığı açıklamada, Bursa Büyükşehir Belediyespor'un 3 yıldır dikkat çekici bir performans gösterdiğini vurguladı. Kulübü seçmesinde en önemli etkenin, elde edilen başarılar olduğunu belirten Nikolic, şunları kaydetti: "Bakıldığı zaman, Türkiye liginde her takım güçlenmeye başladı. Artık zirve için sadece 4 takım yarışmayacak. Bütün takımlar güçlendi. Her ekip hedefe varmak için var gücüyle savaşacak, bu da bizi daha çok motive edecek. Ligi en iyi yerde bitirmek için var gücümüzle çalışacağız"

Haberin Devamı

Bursa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Voleybol Şube Sorumlusu Taha Aydın ise iyi bir takım kurmak için çalışmalarının sürdüğünü aktardı.

Bursa'yı Türkiye'de ve Avrupa'da en iyi şekilde temsil edecek bir kadroyu oluşturmaya çalıştıklarını bildiren Aydın, "Antrenörlerimiz ve oyuncu arkadaşlarımızla beraber izlenirliği keyifli bir takım olacağımıza inanıyoruz. O doğrultuda transferlerimizi gerçekleştiriyoruz" ifadesini kullandı.

Nikolic, sözleşmeyi imzaladıktan sonra kulüp yöneticileriyle tesisleri gezdi.

Yazarlar